Armband "paw"
Fashion,  HWO Shop

Armband “Paw”

Ben jij een trotse dogmom en wil je dit aan de hele wereld laten zien!? Bestel dan nu de armband “Paw”. Leuk om alleen te dragen maar ook leuk om met meerdere armbandjes te combineren. Je ontvangt de armband “Paw” in een leuk gehaakt doosje. Het armbandje is gemaakt van elastiek en in maat verstelbaar.

Prijzen:

Prijzen

Bestellen:

Je kan een bestelling plaatsen door een mail te sturen naar info@hondenwereldonline.nl. Ook voor vragen kan je hier terecht. Het is ook mogelijk om het contact formulier met je eigen gegevens in te vullen dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Je bestelling is pas definitief als je een e-mail terug ontvangt.

Neem ook zeker een kijkje bij onze andere interieur producten of onze fashion producten! Voor andere vragen en bestellingen mag je ons ook altijd een bericht sturen via onze social media kanalen.

Shelley is de bedenkster van hondenwereldonline.nl. Hier blogt ze een aantal keer per week. Ze blogt hier over van alles wat met honden te maken heeft en deelt ze haar passie met haar lezers. Ze is trotse eigenaresse van Dwergkees Xena, haar grote liefde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *