Beloningstasje
Dogmom Fashion HWO Shop

Beloningstasjes €17,50

Super handig tijdens de puppycursus maar ook tijdens een wandeling met je hond, een beloningstasje. Onze beloningstasjes zijn super handig en ook nog eens super leuk. Ook gebruik ik ze zelf altijd om de snoepjes op te bergen in bijvoorbeeld je tas zodat jouw eigen tas niet vies word. Net als al onze andere producten zijn ook de beloningstasjes helemaal zelf samen te stellen en zijn ze leuk te combineren met onze poepzakhouders. Er zit een handige klip aan bevestigd zodat je het beloningstasje makkelijk aan je broek of tas kan klemmen.

Prijzen:

Prijslijst2

Samenstellen:

Onze standaard kleuren zijn gemaakt vanuit acryl wol. In de winter (van september tot half maart) gebruiken wij altijd 2 draden. Dit zorgt voor warmte en een stoere uitstraling. Vanaf de zomer collectie (half maart tot begin september) maken wij standaard gebruik van 1 draad. Onze patronen zijn hier ook op afgestemd. Dit zorgt ervoor dat onze producten ook te dragen zijn in de zomer. Mocht je toch graag een product willen met 1 of 2 draad terwijl dit niet het seizoen is dan kan je ons altijd een bericht sturen. 

Deze zomer komen we ook met hele mooie andere kleuren. Deze kleuren zijn gemaakt van katoen wol. Katoen is zeer geschikt voor de zomer. Het ademt en absorbeert vocht. Vanwege de kwaliteit van deze wol moeten wij een meerprijs vragen van €5,-

Zomer kleuren

Wasvoorschrift:

Het is mogelijk om al onze producten te wassen in de wasmachine. Toch raden we het aan om dit met de hand te doen. Wil je toch de items wassen in de wasmachine doe dit dan op 30 graden en in een waszakje.

Inspiratie:

Bestellen:

Je kan een bestelling plaatsen door het onderstaande formulier in te vullen. Mocht je verder nog vragen hebben dan kan je ons een mailtje sturen naar info@hondenwereldonline.nl of een berichtje sturen via Instagram. Je bestelling is pas definitief als je een e-mail terug ontvangt. De standaard levertijd is 2 weken. Omdat al onze producten handgemaakt worden kan het iets langer duren voordat de bestelling helemaal gereed is. Voor de actuele levertijd mag je ons altijd een berichtje sturen. In de bevestigingsmail van je bestelling staat ook een indicatie van het levertermijn.

Bestelformulier:

Als je voor een kleur kiest waar katoen voor staat dan komt er een meerprijs bij van €5,- ivm het materiaal van de wol

Shelley

Shelley is de bedenkster van hondenwereldonline.nl. Hier blogt ze een aantal keer per week. Ze blogt hier over van alles wat met honden te maken heeft en deelt ze haar passie met haar lezers. Ze is trotse eigenaresse van Dwergkees Xena, haar grote liefde.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.