Benchkleed
HWO Shop,  Interieur

Benchkleed

Wil jij de bench van je hond helemaal oppimpen? Met deze mooie kleedjes word je bench geen sta in de weg meer maar is het een echt interieur item in je huis! Je kan deze kleedjes niet alleen gebruiken voor in de bench maar ook als kussen. Om je benchkleed helemaal af te maken kan je kiezen voor een kussenrand wat een veilig en comfortabel gevoel bied aan je hond. Dit benchkleed is ook zeer geschikt voor puppy’s.

Prijzen:

Prijzen

Samenstellen:

Je kan de benchkleedjes helemaal zelf samenstellen! Hieronder zie je de beschikbare kleuren en patronen. Ook kan je kiezen voor een kussenrand (+€2,-)

Kleuren
Kleur keuze
Kleuren
Kleur keuze
Patroon
Patroon keuze
Kussenrand
Kussenrand

Wasvoorschriften:

Het is mogelijk om al onze producten te wassen in de wasmachine. Toch raden we aan om de producten op te hand te wassen. Wil je de producten toch wassen in de wasmachine doe dit dan op 30 graden in een waszakje.

Bestellen:

Je kan een bestelling plaatsen door het onderstaand formulier in te vullen en te mailen naar info@hondenwereldonline.nl. Ook voor vragen kan je hier terecht. Het is ook mogelijk om het contact formulier met je eigen gegevens en met de samenstelling van het benchkleed hieronder in te vullen. Je bestelling is pas definitief als je een e-mail terug ontvangt. Er zit standaard een levertijd op van 2 weken. Voor de actuele levertijd kan je ons altijd een berichtje toe sturen.

Neem ook zeker een kijkje bij onze andere interieur producten of onze fashion producten! Voor andere vragen en bestellingen mag je ons ook altijd een bericht sturen via onze social media kanalen.

Shelley is de bedenkster van hondenwereldonline.nl. Hier blogt ze een aantal keer per week. Ze blogt hier over van alles wat met honden te maken heeft en deelt ze haar passie met haar lezers. Ze is trotse eigenaresse van Dwergkees Xena, haar grote liefde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *