Fashion HWO Shop

Dogmomtas voor €45,-

Eventjes weg met je hond kan soms voelen als een hele onderneming. Heb ik alle spulletjes bij me? Ben ik geen water vergeten? Misschien is een kleedje ook nog wel handig! Met deze dogmomtas kan je alle spulletjes voor je hond verzamelen. Zo ben je super snel onderweg met je hond en je hebt ook nog is alle spulletjes voor je hond in 1x bij de hand. Ook hebben we leuke beloningstasjes, hondenpoepzakhouders en kleedjes die je kan matchen met de tas.

Prijzen:

Samenstellen:

Je kan de dogmom tas helemaal zelf samenstellen. Je kan zelf de kleur en eventuele personalisatie kiezen!

Wasvoorschriften:

Het is mogelijk om al onze producten te wassen in de wasmachine. Toch raden we aan om de producten op te hand te wassen. Wil je de producten toch wassen in de wasmachine doe dit dan op 30 graden in een waszakje.

Inspiratie:

Bestellen:

Je kan een bestelling plaatsen door het onderstaande formulier in te vullen. Mocht je verder nog vragen hebben dan kan je deze mailen naar info@hondenwereldonline.nl of je kan ons een berichtje sturen via Instagram. Je bestelling is pas definitief als je een e-mail terug ontvangt. De standaard levertijd is 2 weken. Omdat al onze producten handgemaakt worden kan de bestelling iets langer duren dan het standaard termijn. Voor de actuele levertijd kan je ons een berichtje sturen.

Neem ook zeker een kijkje bij onze andere interieur producten of onze fashion producten

Dogmomtas bestellen:

Voor de naam van de hond en het strikje nemen we nog contact met je op.

Shelley

Shelley is de bedenkster van hondenwereldonline.nl. Hier blogt ze een aantal keer per week. Ze blogt hier over van alles wat met honden te maken heeft en deelt ze haar passie met haar lezers. Ze is trotse eigenaresse van Dwergkees Xena, haar grote liefde.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *