Dogmomvest
Dogmom,  Fashion,  HWO Shop

Dogmomvest voor €40,-

Een heerlijk vest die je warm houd tijdens een lange wandeling of die je lekker aan kan op de bank maar die er ook nog super mooi uitziet? Een vest die je kan matchen met bijvoorbeeld onze hondentrui? Dat kan!

Prijzen:

Samenstellen:

Je kan de kleur en het patroon helemaal zelf samenstellen met onze dogmomvest! Hieronder vind je alle kleurtjes en patronen die beschikbaar zijn voor dit product.

Wasvoorschrift:

Het is mogelijk om al onze producten te wassen in de wasmachine. Toch raden we aan om de producten op te hand te wassen. Wil je de producten toch wassen in de wasmachine doe dit dan op 30 graden in een waszakje.

Bestellen:

Je kan een bestelling plaatsen door het onderstaande formulier in te vullen. Mocht je verder nog vragen hebben dan kan je deze mailen naar info@hondenwereldonline.nl of je kan ons een berichtje sturen via Instagram. Je bestelling is pas definitief als je een e-mail terug ontvangt. De standaard levertijd is 2 weken. Omdat al onze producten handgemaakt worden kan de bestelling iets langer duren dan het standaard termijn. Voor de actuele levertijd kan je ons een berichtje sturen.

Vergeet ook zeker niet een kijkje te nemen bij onze andere interieur producten of onze fashion producten!

Dogmomvest bestellen:

Het vest valt iets oversized.

Shelley is de bedenkster van hondenwereldonline.nl. Hier blogt ze een aantal keer per week. Ze blogt hier over van alles wat met honden te maken heeft en deelt ze haar passie met haar lezers. Ze is trotse eigenaresse van Dwergkees Xena, haar grote liefde.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *