Handschoenen
Dogmom Fashion HWO Shop

Handschoenen €17,50

Handschoenen die gemaakt zijn voor de dogmom! Wie wilt dat nou niet? De handschoenen zijn zo ontworpen dat ze lekker warm zijn voor de wandelingen, ze matchen met de outfit van je hond of van jouw zelf. En doordat ze geen vingers hebben zijn ze ideaal voor het maken van foto’s of voor het vast houden van de beloning van je hond.

Prijzen:

Samenstellen:

Wasvoorschriften:

Het is mogelijk om onze producten te wassen in de wasmachine. Toch raden we aan om onze producten op de hand te wassen. Wil je de producten toch wassen in de wasmachine? Doe dit dan op 30 graden en in een waszakje.

Inspiratie:

Bestellen:

Je kan een bestelling plaatsen door het onderstaande formulier in te vullen. Mocht je verder nog vragen hebben dan kan je deze mailen naar info@hondenwereldonline.nl of je kan ons een berichtje sturen via Instagram. Je bestelling is pas definitief als je een e-mail terug ontvangt. De standaard levertijd is 2 weken. Omdat al onze producten handgemaakt worden kan de bestelling iets langer duren dan het standaard termijn. Voor de actuele levertijd kan je ons een berichtje sturen.

Vergeet ook zeker niet een kijkje te nemen bij onze andere interieur producten of onze fashion producten!

Bestelformulier:

Shelley

Shelley is de bedenkster van hondenwereldonline.nl. Hier blogt ze een aantal keer per week. Ze blogt hier over van alles wat met honden te maken heeft en deelt ze haar passie met haar lezers. Ze is trotse eigenaresse van Dwergkees Xena, haar grote liefde.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.