Fashion,  Hond,  HWO Shop

Hondenbloem vanaf €8,-

Een leuke variatie op onze hondenstrikjes zijn onze hondenbloemen! Ook deze kan je vast maken aan de halsband of je kan hem aan een bandje laten maken. Je kan ze leuk combineren met onze Dogmom scrunchies.

Prijzen:

Samenstellen:

Je kan helemaal zelf de hondenbloem samenstellen. Je kan kiezen voor de kleur, het bandje of misschien wel glitter! Hieronder vind je al onze kleurtjes.

Wasvoorschriften:

Het is mogelijk om al onze producten te wassen in de wasmachine. Toch raden we aan om de producten op te hand te wassen. Wil je de producten toch wassen in de wasmachine doe dit dan op 30 graden in een waszakje. 

Inspiratie:

Bestellen:

Je kan een bestelling plaatsen door het onderstaande formulier in te vullen. Mocht je verder nog vragen hebben dan kan je deze mailen naar info@hondenwereldonline.nl of je kan ons een berichtje sturen via Instagram. Je bestelling is pas definitief als je een e-mail terug ontvangt. De standaard levertijd is 2 weken. Omdat al onze producten handgemaakt worden kan de bestelling iets langer duren dan het standaard termijn. Voor de actuele levertijd kan je ons een berichtje sturen.

Vergeet ook zeker niet een kijkje te nemen bij onze andere interieur producten of onze fashion producten!

Hondenbloem bestellen:

Als je kiest voor een bandje laat dan hier direct de nekomtrek achter van je hond.

Shelley is de bedenkster van hondenwereldonline.nl. Hier blogt ze een aantal keer per week. Ze blogt hier over van alles wat met honden te maken heeft en deelt ze haar passie met haar lezers. Ze is trotse eigenaresse van Dwergkees Xena, haar grote liefde.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *