Hondenroos
Fashion Hond HWO Shop

Hondenroos vanaf €9,-

Een leuke variatie op onze hondenstrikjes zijn onze hondenrozen! We hebben ook nog hele leuke andere bloemen. Wil je deze zien? Klik dan hier. Ook deze kan je vast maken aan de halsband of je kan hem aan een bandje laten maken. Je kan ze leuk combineren met onze Dogmom scrunchies.

Prijzen:

Samenstellen:

Je kan helemaal zelf de hondenbloem samenstellen. Je kan zelf de kleur, het bandje of misschien wel glitters kiezen! Hieronder vind je al onze kleurtjes. Mocht jouw favoriete kleur hier niet tussen staan stuur ons dan even een berichtje.

Wasvoorschriften:

Het is mogelijk om al onze producten te wassen in de wasmachine. Toch raden we aan om de producten op te hand te wassen. Wil je de producten toch wassen in de wasmachine doe dit dan op 30 graden in een waszakje. 

Inspiratie:

Bestellen:

Je kan een bestelling plaatsen door het onderstaande formulier in te vullen. Mocht je verder nog vragen hebben dan kan je deze mailen naar info@hondenwereldonline.nl of je kan ons een berichtje sturen via Instagram. Je bestelling is pas definitief als je een e-mail terug ontvangt. De standaard levertijd is 2 weken. Omdat al onze producten handgemaakt worden kan de bestelling iets langer duren dan het standaard termijn. Voor de actuele levertijd kan je ons een berichtje sturen.

Vergeet ook zeker niet een kijkje te nemen bij onze andere interieur producten of onze fashion producten!

Hondenbloem bestellen:

Als je kiest voor een bandje laat dan hier direct de nekomtrek achter van je hond.

Shelley

Shelley is de bedenkster van hondenwereldonline.nl. Hier blogt ze een aantal keer per week. Ze blogt hier over van alles wat met honden te maken heeft en deelt ze haar passie met haar lezers. Ze is trotse eigenaresse van Dwergkees Xena, haar grote liefde.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.