Hondenkleedjes
HWO Shop,  Interieur

Handgemaakte hondenkleedjes

Wil jij je hond een heerlijk bedje of kleedje bieden, die ook nog eens past in je interieur? Dan ben je aan het goede adres! Je kan deze hondenkleedjes gebruiken in bijvoorbeeld de Bench maar ook voor op de bank of voor onderweg. Om je Hondenkleed helemaal af te maken kan je kiezen voor een kussenrand wat een veilig en comfortabel gevoel bied aan je hond. Dit kleed is ook zeer geschikt voor puppy’s.

Prijzen:

Prijzen

Samenstellen:

Je kan de hondenkleedjes helemaal zelf samenstellen! Hieronder zie je de beschikbare kleuren en patronen. Je kan maximaal 2 kleurtjes kiezen. Ook kan je kiezen voor een kussenrand (+€2,-)

Kleur keuze
Patroon
Patroon keuze
Kussenrand
Kussenrand

Wasvoorschriften:

Het is mogelijk om al onze producten te wassen in de wasmachine. Toch raden we aan om de producten op te hand te wassen. Wil je de producten toch wassen in de wasmachine doe dit dan op 30 graden in een waszakje.

Bestellen:

Je kan een bestelling plaatsen door het onderstaand formulier in te vullen en te mailen naar info@hondenwereldonline.nl. Ook voor vragen kan je hier terecht. Het is ook mogelijk om het contact formulier met je eigen gegevens en met de samenstelling van het benchkleed hieronder in te vullen. Je bestelling is pas definitief als je een e-mail terug ontvangt. Je kan ook voor vragen of bestellingen terecht op ons Instagram of Facebook kanaal. Er zit standaard een levertijd van 2 weken op onze producten. Voor de actuele levertijd kan je ons altijd een berichtje toe sturen.

Neem ook zeker een kijkje bij onze andere interieur producten of onze fashion producten! Voor andere vragen en bestellingen mag je ons ook altijd een bericht sturen via onze social media kanalen.

Shelley is de bedenkster van hondenwereldonline.nl. Hier blogt ze een aantal keer per week. Ze blogt hier over van alles wat met honden te maken heeft en deelt ze haar passie met haar lezers. Ze is trotse eigenaresse van Dwergkees Xena, haar grote liefde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *