Hondenmuts
Fashion Hond HWO Shop

Hondenmuts €15,-

Een van de meest gevraagde items op het moment is toch wel de hondenmuts! Super leuk om te combineren met onze andere items. Hieronder lees je alle opties om je eigen muts samen te stellen en kan je natuurlijk ook de muts bestellen. Heb je verder nog vragen over dit item? Stuur ons dan zeker even een berichtje.

Prijzen:

Prijslijst1

Samenstellen:

Je kan de hondenmuts zelf helemaal samenstellen. Je kan kiezen voor de kleur en het patroon. Ook is het mogelijk om 2 kleurtjes te mixen. Zit jouw favoriete kleur er niet tussen? Stuur ons dan een berichtje.

Onze standaard kleuren zijn gemaakt vanuit acryl wol. In de winter (van september tot half maart) gebruiken wij altijd 2 draden. Dit zorgt voor warmte en een stoere uitstraling. Vanaf de zomer collectie (half maart tot begin september) maken wij standaard gebruik van 1 draad. Onze patronen zijn hier ook op afgestemd. Dit zorgt ervoor dat onze producten ook te dragen zijn in de zomer. Mocht je toch graag een product willen met 1 of 2 draad terwijl dit niet het seizoen is dan kan je ons altijd een bericht sturen. 

Deze zomer komen we ook met hele mooie andere kleuren. Deze kleuren zijn gemaakt van katoen wol. Katoen is zeer geschikt voor de zomer. Het ademt en absorbeert vocht. Vanwege de kwaliteit van deze wol moeten wij een meerprijs vragen van €5,-

Zomer kleuren

Wasvoorschriften:

Het is mogelijk om onze producten te wassen in de wasmachine. Toch raden we aan om onze producten op de hand te wassen. Wil je de producten toch wassen in de wasmachine? Doe dit dan op 30 graden en in een waszakje.

Bestellen:

Je kan een bestelling plaatsen door het onderstaande formulier in te vullen. Mocht je verder nog vragen hebben dan kan je deze mailen naar info@hondenwereldonline.nl of je kan ons een berichtje sturen via Instagram. Je bestelling is pas definitief als je een e-mail terug ontvangt. De standaard levertijd is 2 weken. Omdat al onze producten handgemaakt worden kan de bestelling iets langer duren dan het standaard termijn. Voor de actuele levertijd kan je ons een berichtje sturen.

Vergeet ook zeker niet een kijkje te nemen bij onze andere interieur producten of onze fashion producten!

Bestelformulier:

Als je voor een kleur kiest waar katoen voor staat dan komt er een meerprijs bij van €5,- ivm het materiaal van de wol
Je mag meten boven de ogen en onder de oren.

Shelley

Shelley is de bedenkster van hondenwereldonline.nl. Hier blogt ze een aantal keer per week. Ze blogt hier over van alles wat met honden te maken heeft en deelt ze haar passie met haar lezers. Ze is trotse eigenaresse van Dwergkees Xena, haar grote liefde.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.