Hondenmuts
Fashion Hond HWO Shop

Hondenmuts €15,-

Een van de meest gevraagde items op het moment is toch wel de hondenmuts! Super leuk om te combineren met onze andere items. Hieronder lees je alle opties om je eigen muts samen te stellen en kan je natuurlijk ook de muts bestellen. Heb je verder nog vragen over dit item? Stuur ons dan zeker even een berichtje.

Prijzen:

Samenstellen:

Je kan de hondenmuts zelf helemaal samenstellen. Je kan kiezen voor de kleur en het patroon. Ook is het mogelijk om 2 kleurtjes te mixen. Zit jouw favoriete kleur er niet tussen? Stuur ons dan een berichtje.

Wasvoorschriften:

Het is mogelijk om onze producten te wassen in de wasmachine. Toch raden we aan om onze producten op de hand te wassen. Wil je de producten toch wassen in de wasmachine? Doe dit dan op 30 graden en in een waszakje.

Bestellen:

Je kan een bestelling plaatsen door het onderstaande formulier in te vullen. Mocht je verder nog vragen hebben dan kan je deze mailen naar info@hondenwereldonline.nl of je kan ons een berichtje sturen via Instagram. Je bestelling is pas definitief als je een e-mail terug ontvangt. De standaard levertijd is 2 weken. Omdat al onze producten handgemaakt worden kan de bestelling iets langer duren dan het standaard termijn. Voor de actuele levertijd kan je ons een berichtje sturen.

Vergeet ook zeker niet een kijkje te nemen bij onze andere interieur producten of onze fashion producten!

Bestelformulier:

Je mag meten boven de ogen en onder de oren.

Shelley

Shelley is de bedenkster van hondenwereldonline.nl. Hier blogt ze een aantal keer per week. Ze blogt hier over van alles wat met honden te maken heeft en deelt ze haar passie met haar lezers. Ze is trotse eigenaresse van Dwergkees Xena, haar grote liefde.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.