HWO Shop

Kerstboxen 2022

Het is weer zo ver! Kerst komt steeds een stukje dichterbij, vorig jaar zijn we begonnen met onze Kerstboxen en na het grote succes gaan we het dit jaar weer doen! Hieronder lees je alle informatie en ook alle opties die je kan kiezen.

Informatie:

We hebben verschillende kerstboxen met verschillende prijzen. Je kan kiezen tussen een S, M en L box. De box staat niet voor de maat van je hond maar voor de maat van de box. De maat van je hond speelt geen rol bij de kerstboxen. Ook is er een keuze voor een box uit de kerstcollectie, de basic collectie, de luxe collectie en een mix van alle collecties. Wil je meer over deze verschillen lezen? Klik dan hier. In het formulier hieronder kan je al je voorkeuren door geven. Naast de producten die je doorgeeft in de lijst zitten er ook kleine extraatjes in de box. Alle producten worden leuk ingepakt tot een leuk cadeautje. Een echt feestje om ze uit te pakken! We hebben een beperkt aantal boxen en de boxen zijn te bestellen t/m 12 december en op=op. Zodra je een bestelling hebt geplaatst nemen wij contact met jullie op voor de bevestiging en voor de maten van je hond. Dit zal gebeuren via de mail. Wij zorgen ervoor dat alle boxen voor 20 december weg gestuurd zijn. De prijzen zijn inclusief de verzendkosten. Andere acties zijn niet geldig.

Prijzen:

Kleuren basic collectie:

Kleuren luxe collectie:

Patronen:

Formulier box S:

Formulier box M:

Formulier box L:

Shelley

Shelley is de bedenkster van hondenwereldonline.nl. Hier blogt ze een aantal keer per week. Ze blogt hier over van alles wat met honden te maken heeft en deelt ze haar passie met haar lezers. Ze is trotse eigenaresse van Dwergkees Xena, haar grote liefde.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *