Privacyverklaring

Mei 2018

Wij gaan natuurlijk vertrouwelijk om met jouw gegevens. Wij willen je graag beter kunnen informeren over ons privacybeleid en daarom hebben wij een privacyverklaring opgesteld. Heb je vragen over de verwerking van jouw gegevens of wil je jouw gegevens verwijderen uit ons systeem? Neem dan contact op met info@hondenwereldonline.nl

1. Over ons:

Allereerst wil ik je welkom hete op onze website! Super leuk dat je een kijkje neemt op onze blog. Heb jij vragen over onze privacyverklaring of wil je een verzoek indienen met betrekking tot jouw rechten. Neem dan contact met ons op via:

E-mailadres: info@hondenwereldonline.nl

2. Persoonsgegevens:

Deze persoonsgegevens verwerken we.

  • Naam
  • E-mailadres
  • Reacties
  • Locatiegegevens

Hoe komen wij aan jouw gegevens?:

Wij hebben jouw gegevens ontvangen omdat je een reactie hebt geplaatst bij onze artikelen of je hebt ingeschreven voor onze nieuwsbrief. De locatiegegevens hebben wij ontvangen vanuit Google Analytics.

3. Doeleinden:

We verwerken jouw gegevens alleen wanneer we dit voor de wet mogen doen en ook alleen voor de doeleinden die wij hieronder hebben beschreven.

Deelname winactie:

Het is natuurlijk super leuk om mee te doen aan een winactie want wie weet win jij die mooie prijzen wel! Om een winactie mogelijk te maken moeten wij wel een aantal gegevens van jouw verwerken. Wij verwerken je naam, achternaam en je e-mailadres. Zo kunnen wij makkelijk contact met je opnemen als jij de gelukkige winnaar bent. Wij bewaren je gegevens tot dat de winactie klaar is en de winnaar bekend gemaakt is. Daarna worden je gegevens direct verwijderd.

Reacties:

Op onze website kan je onder de artikelen een reactie plaatsen. Deze reactie word uiteindelijk gepubliceerd. Hiervoor vul je jouw eigen naam, e-mailadres en eventueel je website in. Deze gegevens staan in ons CMS maar deze worden nergens voor gebruikt.

Locatiegegevens:

We gebruiken je locatiegegevens alleen voor eigen gebruik en geven deze niet door aan derde. Wij ontvangen deze gegevens vanuit Google Analytics. Dit doen we zodat wij kunnen bekijken hoe jullie precies onze website gebruiken zodat we de website kunnen optimaliseren.

Nieuwsbrief:

Op onze website kan je jezelf inschrijven voor onze nieuwsbrief. Je geeft hier jouw naam en je e-mailadres zodat wij jouw op de hoogte kunnen houden van onze nieuwste artikelen. Je krijgt altijd een e-mail om te bevestigen dat je echt onze nieuwsbrieven wenst te ontvangen. Als je in deze e-mail aangeeft dat je onze mails niet wenst te ontvangen dan zullen deze ook niet in de mailbox terecht komen. Ook kan je jezelf op elk moment uitschrijven door een e-mail te sturen naar info@hondenwereldonline.nl. Het is ook mogelijk om je uit te schrijven door de button in elke mail die wij versturen.

4. Doorgifte:

Wij delen jouw gegevens met de volgende derden:

  • Hosting van onze website
  • Adverteerders
  • Google Analytics
  • Mail Chimp

5. Jouw rechten:

Wij informeren je graag over de rechten die je hebt als het gaat om de verwerking van jouw persoonsgegevens. Wil je hier meer informatie over hebben? Neem dan eventjes contact op met info@hondenwereldonline.nl.

Inzage, rectificatie en wissing:

Je hebt het recht om te weten welke gegevens wij van jouw verwerken en om dit in te zien. Ook mag je vervolgens verzoeken om dit te rectificeren of om te wissen.

Beperking op verwerking:

Je hebt het recht om ons te verzoeken om de verwerking van je gegevens te beperken. Bijvoorbeeld, wanneer de gegevens niet meer juist zijn, de verwerking onrechtmatig is, we jouw gegevens niet meer nodig hebben of in afwachting van een bezwaar die jij gemaakt hebt tegen de verwerking.

Recht op bezwaar:

Je hebt het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens. Maak je bezwaar tegen behoeve van direct marketing dan zullen wij jouw gegevens hier niet meer voor inzetten.

Gegevensoverdraagbaarheid:

Je hebt het recht jouw persoonsgegevens van ons in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm te ontvangen, zodat je deze aan een andere partij kunt overdragen, wanneer je ons toestemming had gegeven om jouw gegevens te verwerken en wanneer de verwerking geautomatiseerd is gedaan.

Toestemming intrekken:

Hebben wij jouw gegevens ontvangen op basis van jouw toestemming en wens je deze toestemming in te trekken? Dan kan dit op elk gewenst moment. Het intrekken van deze toestemming doet geen breuk aan de rechtmatigheid van de verwerking voor de intrekking.

Klachten:

Je hebt het recht om ten alle tijde een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

6. Beveiliging:

Wij hebben passende maatregelen getroffen om alle gegevens zo goed mogelijk te beschermen tegen verlies of andere onrechtmatig verwerkingen. Deze maatregelen zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.

7. Cookies:

Voor een zo goed mogelijke werking van deze website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren worden cookies gebruikt. Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door jouw browser op randapparatuur wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van Consuwijzer.

Functionele cookies:

Sommige cookies zijn nodig om de primaire functies van deze website uit te voeren. Wij plaatsen daarom functionele cookies. Met behulp van deze cookie slaan wij jouw gegevens en voorkeuren op. Wij kunnen de website daardoor zo goed mogelijk aanpassen op jouw surfgedrag en ervoor zorgen dat jij tijdens de sessie meer gebruiksgemak ervaart. De meeste van deze cookies zijn sessiecookies en worden direct na jouw surfsessie verwijderd. Sommige van deze cookies worden maximaal 1 jaar bewaard. Wij zijn niet verplicht om jouw toestemming te vragen om deze cookies te plaatsen of te lezen.

Analytische cookies:

Omdat wij graag willen weten hoe onze bezoekers onze website gebruiken maken wij gebruiken van analytische cookies. Wij gebruiken deze cookies zodat we de website goed kunnen optimaliseren. Deze gegevens worden maximaal voor 1 jaar opgeslagen.

Social Media:

Wij willen heel graag dat jullie ons kunnen volgen op social media zodat jullie geen enkele blog meer missen. Hierdoor maken wij gebruik van speciale buttons op onze site. Wil je meer weten over de privacy verklaringen van deze Social Media platforms? Deze kan je vinden op hun website.

Links:

Op de website kom je af en toe links tegen naar externe websites. Het kan zijn dat zij ook gebruik maken van cookies. Als je daar meer van wilt weten raden wij je aan om de privacy verklaring te lezen van de externe websites.

8. Wijzigingen:

Het kan zijn dat er wijzigingen nodig zijn in deze privacy verklaring. Dit kan komen omdat de werkwijze veranderd. Als dit van toepassing is zullen wij dit ook direct aanpassen in onze verklaring. Mocht dit van toepassing hebben op jou dan zullen wij je hier ook direct over informeren.

 

Pootje van Xena