Dogmom,  Fashion,  HWO Shop

Dogmom scrunchie voor €3,95

Tijdens een lekkere strandwandeling de hele tijd je haar voor je eigen? Niet meer met onze Dogmom scrunchies! Je kan ze helemaal matchen bij jouw hond zijn outfit. Een kleine touch maar wel super leuk!

Prijzen:

Samenstellen:

Je kan zelf de kleur samenstellen en eventueel een leuke glitter uitkiezen! We hebben ook 2 soorten waar je uit kan kiezen.

Inspiratie:

Bestellen:

Je kan een bestelling plaatsen door het onderstaande formulier in te vullen. Mocht je verder nog vragen hebben dan kan je deze mailen naar info@hondenwereldonline.nl of je kan ons een berichtje sturen via Instagram. Je bestelling is pas definitief als je een e-mail terug ontvangt. De standaard levertijd is 2 weken. Omdat al onze producten handgemaakt worden kan de bestelling iets langer duren dan het standaard termijn. Voor de actuele levertijd kan je ons een berichtje sturen.

Vergeet ook zeker niet een kijkje te nemen bij onze andere interieur producten of onze fashion producten!

Dogmom scrunchie bestellen:

Shelley is de bedenkster van hondenwereldonline.nl. Hier blogt ze een aantal keer per week. Ze blogt hier over van alles wat met honden te maken heeft en deelt ze haar passie met haar lezers. Ze is trotse eigenaresse van Dwergkees Xena, haar grote liefde.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *