HWO Shop,  Interieur

Snuffelmat

Een leuke uitdaging voor je hond. Denkwerkjes zijn super goed voor je hond en ook nog is leuk. Het voorkomt verveling en het houd je hond ook nog is bezig. Met onze snuffelmat die je helemaal kan matchen met bijvoorbeeld de speelgoedmand of het hondenkleedje maakt dat het ook nog is mooi staat in jouw interieur.

Prijzen:

Samenstellen:

Onze snuffelmat kan je helemaal zelf samenstellen. Je mag kiezen uit 3 kleurtjes die in je snuffelmat terug komen! Hieronder vind je alle kleurtjes waaruit je kan kiezen. Ook kan je nog kiezen voor het patroon.

Bestellen:

Je kan een bestelling plaatsen door het onderstaande formulier in te vullen. Mocht je verder nog vragen hebben dan kan je deze mailen naar info@hondenwereldonline.nl of je kan ons een berichtje sturen via Instagram. Je bestelling is pas definitief als je een e-mail terug ontvangt. De standaard levertijd is 2 weken. Omdat al onze producten handgemaakt worden kan de bestelling iets langer duren dan het standaard termijn. Voor de actuele levertijd kan je ons een berichtje sturen.

Vergeet ook zeker niet een kijkje te nemen bij onze andere interieur producten of onze fashion producten

Snuffelmat bestellen:

Shelley is de bedenkster van hondenwereldonline.nl. Hier blogt ze een aantal keer per week. Ze blogt hier over van alles wat met honden te maken heeft en deelt ze haar passie met haar lezers. Ze is trotse eigenaresse van Dwergkees Xena, haar grote liefde.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *