Snuffelmat
HWO Shop Interieur

Snuffelmat vanaf €30,-

Een leuke uitdaging voor je hond. Denkwerkjes zijn super goed voor je hond en zij ook nog eens heel leuk. Het voorkomt verveling en het houdt je hond ook nog is bezig. Onze snuffelt kan je helemaal zelf samenstellen waardoor hij helemaal matcht met bijvoorbeeld je speelgoedmand of jouw slaapzak.

Prijzen:

Prijslijst2

Samenstellen:

Onze snuffelmat kan je helemaal zelf samenstellen. Je kiest 3 kleurtjes die helemaal terug komen in jouw mat. Hieronder vind je alle kleurtjes waaruit je kan kiezen. Zit jouw favoriete kleur hier niet bij? Stuur ons dan even een berichtje.

Onze standaard kleuren zijn gemaakt vanuit acryl wol. In de winter (van september tot half maart) gebruiken wij altijd 2 draden. Dit zorgt voor warmte en een stoere uitstraling. Vanaf de zomer collectie (half maart tot begin september) maken wij standaard gebruik van 1 draad. Onze patronen zijn hier ook op afgestemd. Dit zorgt ervoor dat onze producten ook te dragen zijn in de zomer. Mocht je toch graag een product willen met 1 of 2 draad terwijl dit niet het seizoen is dan kan je ons altijd een bericht sturen. 

Deze zomer komen we ook met hele mooie andere kleuren. Deze kleuren zijn gemaakt van katoen wol. Katoen is zeer geschikt voor de zomer. Het ademt en absorbeert vocht. Vanwege de kwaliteit van deze wol moeten wij een meerprijs vragen van €5,-

Zomer kleuren

Inspiratie:

Snuffelmat

Bestellen:

Je kan een bestelling plaatsen door het onderstaande formulier in te vullen. Mocht je verder nog vragen hebben dan kan je deze mailen naar info@hondenwereldonline.nl of je kan ons een berichtje sturen via Instagram. Je bestelling is pas definitief als je een e-mail terug ontvangt. De standaard levertijd is 2 weken. Omdat al onze producten handgemaakt worden kan de bestelling iets langer duren dan het standaard termijn. Voor de actuele levertijd kan je ons een berichtje sturen.

Vergeet ook zeker niet een kijkje te nemen bij onze andere interieur producten of onze fashion producten

Snuffelmat bestellen:

Als je voor een kleur kiest waar katoen voor staat dan komt er een meerprijs bij van €5,- ivm het materiaal van de wol
Als je voor een kleur kiest waar katoen voor staat dan komt er een meerprijs bij van €5,- ivm het materiaal van de wol

Shelley

Shelley is de bedenkster van hondenwereldonline.nl. Hier blogt ze een aantal keer per week. Ze blogt hier over van alles wat met honden te maken heeft en deelt ze haar passie met haar lezers. Ze is trotse eigenaresse van Dwergkees Xena, haar grote liefde.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.