Steigerhouten voerbak
HWO Shop Interieur

Steigerhouten voerbak €30,-

De voerbakjes van je hond staan altijd in het zicht. Niet zo gek dat je een mooie voerbak wilt hebben. Met deze steigerhouten voerbakken maak je je industriële maar ook je landelijke woonkamer helemaal hondproof. En het leuke is dat je jouw hond zijn naam er ook nog op kan laten zetten! Inclusief de bakjes.

Prijzen:

Bestellen:

Je kan een bestelling plaatsen door het onderstaande formulier in te vullen. Mocht je verder nog vragen hebben dan kan je deze mailen naar info@hondenwereldonline.nl of je kan ons een berichtje sturen via Instagram. Je bestelling is pas definitief als je een e-mail terug ontvangt. De standaard levertijd is 2 weken. Omdat al onze producten handgemaakt worden kan de bestelling iets langer duren dan het standaard termijn. Voor de actuele levertijd kan je ons een berichtje sturen.

Vergeet ook zeker niet een kijkje te nemen bij onze andere interieur producten of onze fashion producten!

Bestelformulier:

Shelley

Shelley is de bedenkster van hondenwereldonline.nl. Hier blogt ze een aantal keer per week. Ze blogt hier over van alles wat met honden te maken heeft en deelt ze haar passie met haar lezers. Ze is trotse eigenaresse van Dwergkees Xena, haar grote liefde.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.