Snuffelmat
HWO Shop Interieur

Snuffelmat vanaf €30,-

Een leuke uitdaging voor je hond. Denkwerkjes zijn super goed voor je hond en zij ook nog eens heel leuk. Het voorkomt verveling en het houdt je hond ook nog is bezig. Onze snuffelt kan je helemaal zelf samenstellen waardoor hij helemaal matcht met bijvoorbeeld je speelgoedmand of jouw slaapzak.

Prijzen:

Kleuren:

Onze snuffelmat kan je helemaal zelf samenstellen. Je kiest 3 kleurtjes die helemaal terug komen in jouw mat. Hieronder vind je alle kleurtjes waaruit je kan kiezen. Zit jouw favoriete kleur hier niet bij? Stuur ons dan even een berichtje.

In de wintercollectie van 2022/2023 hebben wij gekozen voor een basic collectie en een luxe collectie. De kleuren uit onze basic collectie zijn gemaakt van acryl wol. Wij hebben altijd met acryl wol gewerkt en daarom noemen wij dit onze basic collectie. Hieronder vind je de kleuren uit onze basic collectie.

Voor de luxe collectie hebben wij deze winter gekozen voor een hele mooie mix wol. Deze bestaat uit 35% Alpaca wol en 65% Peruvian Highland wol. Deze zorgt voor een optimale warmte voor je hond in de winter. Ook is de vezels van deze wol is onbehandeld. Dit betekent dat de wol geen chemische behandeling heeft gehad voor het verven. Dit zorgt ervoor dat je de structuur van de vezels nog heel mooi ziet. Dit zorgt voor een stoer effect. Omdat deze wol een net iets betere kwaliteit is zit er ook een meerprijs aan deze kleuren. In onze nieuwe prijslijst vind je 2 kolommen. 1 prijs voor de basic collectie en 1 prijs voor de luxe collectie. Hieronder vind je de luxe collectie kleuren. Let op, de kleuren kunnen iets afwijken van de foto. Dit komt omdat de wol geen chemische behandeling heeft gehad.

Inspiratie:

Snuffelmat

Bestellen:

Je kan een bestelling plaatsen door het onderstaande formulier in te vullen. Mocht je verder nog vragen hebben dan kan je deze mailen naar info@hondenwereldonline.nl of je kan ons een berichtje sturen via Instagram. Je bestelling is pas definitief als je een e-mail terug ontvangt. De standaard levertijd is 2 weken. Omdat al onze producten handgemaakt worden kan de bestelling iets langer duren dan het standaard termijn. Voor de actuele levertijd kan je ons een berichtje sturen.

Vergeet ook zeker niet een kijkje te nemen bij onze andere interieur producten of onze fashion producten

Snuffelmat bestellen:

Shelley

Shelley is de bedenkster van hondenwereldonline.nl. Hier blogt ze een aantal keer per week. Ze blogt hier over van alles wat met honden te maken heeft en deelt ze haar passie met haar lezers. Ze is trotse eigenaresse van Dwergkees Xena, haar grote liefde.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *