Lieve consument,

Je staat misschien op het punt om 1 van onze producten in de HWO shop te bestellen. Hieronder vind je onze algemene voorwaarden. Mocht je hier nog vragen over hebben, stuur ons dan gerust een mailtje naar info@hondenwereldonline.nl.

1. Voorwaarden en toepasselijkheid

1.1 Deze algemene voorwaarden zijn toepasselijk op elk aanbod van de ondernemer en op elk tot stand gekomen bestelling.

1.2 Wij leveren onze producten in Nederland en België. Alle producten en prijzen worden getoond zonder de verzendkosten. Voor Nederland bedragen deze kosten €5,75 en voor België €9,-. De bestellingen worden altijd verzonden met een track and trace code. Bij het verzenden naar andere landen is het mogelijk dat er overige kosten in rekening word gebracht. Bijvoorbeeld douanekosten, deze kosten zijn niet doorberekend in de prijs en deze kosten kunnen ook niet bij ons terug gevraagd worden.

1.3 Als je een bestelling plaatst via e-mail of via onze social media kanalen ga je automatisch akkoord met onze voorwaarden en ben je 18 jaar of ouder. Ben je dit niet dan dien je toestemming te hebben van een ouder of een wettelijke voogd.

2. Het aanbod

2.1 Als een bepaald product een beperkte geldigheidsduur heeft dan zal dit altijd vermeld worden bij het product.

2.2 Het aanbod is vrijblijvend en mag altijd gewijzigd worden door de ondernemer.

2.3 Het aanbod bevat een duidelijke en eerlijke omschrijving. De omschrijving is voldoende gedetailleerd om een goede beoordeling te maken van het product/dienst. Als de ondernemer gebruik maakt van afbeeldingen zijn deze een waarheidsgetrouwe weergave van de aangeboden producten en/of diensten. Kennelijke vergissingen of kennelijke fouten in het aanbod binden de ondernemer niet.

2.4 Alle afbeeldingen, specificaties gegevens in het aanbod zijn indicatie en kunnen geen aanleiding zijn tot schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst.

2.5 Afbeeldingen bij producten zijn een waarheidsgetrouwe weergave van de aangeboden producten. Ondernemer kan niet garanderen dat de weergegeven kleuren exact overeenkomen met de echte kleuren van de producten.

2.6 Wij raden iedereen aan om het aanbod onder toezicht te gebruiken en niet je hond alleen te laten met ons aanbod. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade aan het aanbod door gebruik van de hond of voor andere schade die kunnen ontstaan door het gebruik van onze producten.

2.7 Het aanbod word altijd op maat gemaakt. Het is mogelijk dat er een klein verschil in zit in de producten (t/m 3 cm) Dit komt omdat alle producten met de hand gemaakt worden.

2.8 De betaling dient te gebeuren zodra alle producten klaar staan voor de verzending. Het pakket word pas verzonden als de betaling is ontvangen. Na ontvangst van de betaling ontvang je een track and trace code van jouw pakket. Mocht de betaling niet worden voldaan binnen 10 werkdagen zijn we bevoegd om de koop te ontbinden.

3. Herroepingsrecht

3.1 Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument of een vooraf door de consument aangewezen en aan de ondernemer bekend gemaakte vertegenwoordiger.

3.2 Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

3.3 Het retouren van het pakket is op eigen kosten. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het beschadigen, diefstal of verlies van het pakket tijdens het retourproces. Zodra wij je pakket hebben ontvangen zullen wij het geld binnen 7 werkdagen terug storten. Stuur je alle producten retour dan ontvang je ook de verzendkosten terug op je rekening.

3.4 Voor de gehele retourprocedure verwijzen wij je naar de pagina retourneren en ruilen

4. Garantie

Wij garanderen dat onze producten conform zijn aan je bestelling en dat ze voldoen aan de normale verwachting die je mag hebben van de producten. Mochten er toch klachten zijn dan willen wij vragen om met ons contact op te nemen via info@hondenwereldonline.nl

5. Levering

5.1 Wij zorgen ervoor dat de producten geleverd worden op het door de consument genoemde adres. Wij kunnen op geen enkele mogelijkheid verantwoordelijk gesteld worden voor fouten die gemaakt zijn door de consument in het genoemde adres.

5.2 De levertijden kunnen verschillen omdat alle producten op maat gemaakt worden. Ben je geïnteresseerd in de actuele levertijden dan kan je ons altijd benaderen via info@hondenwereldonline.nl of via onze social media kanalen.

5.3 Het kan zijn dat wij in een positie zitten waarin wij niet kunnen voldoen aan de verwachte levering van de consument door overmacht. Mocht dit het geval zijn dan dient de ondernemer de consument zo snel als dit mogelijk is op de hoogte te stellen.

6. Klachten

Wij doen ons best om elke consument 100% tevreden te stellen. Ons doel is dan ook om alleen maar blije consumenten en honden te hebben. Mocht je toch een klacht of vraag hebben over een product dan kan je altijd terecht bij ons via info@hondenwereldonline.nl.