Hond en gezin Shoplogs Winkels & Merken

Tips voor het opruimen van het speelgoed van jouw hond!

Ben jij het ook zo zat? Al dat speelgoed van je hond dat overal maar rond slingert? Heb jij wel eens gehad dat je over een balletje heen struikelde omdat jouw hond die daar had laten liggen? Voor mij heel herkenbaar ook zocht ik altijd naar een mooie mand of kist dat goed bij ons interieur paste. Maar waar vind je die mooie mand of kist nou? In deze blog deel ik mijn tips met jullie! Heb jij nog een goede tip? Laat het ons dan zeker even weten, wie weet delen wij jouw tip wel op ons Instagram kanaal!

De HWO Speelgoedmand:

Uiteraard is onze eerste tip onze eigen speelgoedmand! Deze mand is gemaakt van wol. We maken hem helemaal op maat en naar je eigen wens. Je kan er voor kiezen om de naam van je hond erop te laten zetten of bijvoorbeeld een mooie glitter letter. Ook kan je zelf de kleuren en het patroon samen stellen. Het ideale van onze mand is dat deze niet verstevigt is. Mocht je hem even weg willen zetten omdat je bijvoorbeeld visite krijgt dan neemt hij niet zoveel ruimte in beslag. Wil je meer weten over onze speelgoedmand? Klik dan hier.

Hondenspeelgoed kist van Creakot:

Online kwam ik deze geweldige speelgoedkist tegen! Ik hou echt van items die je kan personaliseren met de naam van je hond. Dit is ook mogelijk bij het speelgoedkistje van Creakot. Ze branden de naam op het hout. De kosten van dit speelgoedkistje is €32,50 en je vind hem hier.

Etsy:

Een andere tip die ik je wil geven is Etsy! Daar staan zulke leuke items op. Ben jij opzoek naar een nieuwe speelgoedmand of speelgoedkist vergeet daar dan zeker niet even een kijkje te nemen. Via deze link vind je alle speelgoedmanden. 

Zelf aan de slag:

Ben je creatief en wil je zelf aan de slag gaan voor je hond? Via de website van Snuffelbox vind je een hele leuke DIY. Hier kan je zelf aan de slag gaan met je eigen speelgoedkist. Klik hier voor het linkje.

Laat je mij weten welke tip jij hebt gebruikt? Heb je nog een andere tip stuur me die zeker toe! Dit kan via Instagram of mail naar info@hondenwereldonline.nl.

Shelley

Shelley is de bedenkster van hondenwereldonline.nl. Hier blogt ze een aantal keer per week. Ze blogt hier over van alles wat met honden te maken heeft en deelt ze haar passie met haar lezers. Ze is trotse eigenaresse van Dwergkees Xena, haar grote liefde.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *