Soopa
Hond en gezin Opvoedtips Verzorging Verzorgingstips Voeding & Snacks Winkels & Merken

Simple, delicious, nutritious and best of all dogs LOVE them! Soopapets!

Een interview met een super leuk bedrijf vind ik altijd zo interessant! Het is letterlijk een kijkje in de keuken. Als een bedrijf dan ook nog succesvol is dan vind ik het al helemaal inspirerend en leuk om te lezen. Daarom hebben Soopapets en Hondenwereldonline.nl een super leuk interview voor jullie voorbereid! Enjoy it! And have a Soopa day!

Waarom ben je gestart met Soopapets?

Voor Soopapets had ik een eigen bedrijf als hondentrimster. Ik was geschokt dat er zoveel honden waren met gezondheidsproblemen. Ik kwam echt van alles tegen, honden die last hadden van overgewicht, diabetes, chronische jeuk en huid problemen. Mijn mening is dat dit mede word veroorzaakt door alle commerciële hondensnacks die je in de dierenwinkels vind. Daardoor besloot ik dat het tijd werd voor heerlijke en vooral gezonde hondensnacks zodat alle baasjes zonder schuld gevoel hun hond kunnen trakteren op een heerlijk tussendoortje. De snacks moesten weinig calorieën bevatten, voedzaam en ook nog eens heel erg lekker zijn. Ik wist dat honden gek waren op vers fruit en verse groente dus ik ben de keuken in gegaan en ben gaan experimenteren. Na heel veel werk, tijd en testen was de Soopa Chew geboren!

Bedenk jij zelf alle producten?

Jazeker! Alle producten die wij introduceren bedenk ik zelf en worden eerst uitgebreid getest door mijn eigen hond Lily! Alleen als zij de goedkeuring geeft dat de producten goed zijn dan komen ze pas op de markt. Ik introduceer alleen producten die ik ook zelf aan mijn eigen hond zou geven!

Soopa

Welk product heb jij als eerste op de markt gebracht? En welk product is jullie favoriete?

De Soopa Chews waren de eerste die ik in mijn eigen keuken heb bedacht en heb geproduceerd. Ik verkocht ze in lokale markten en dierenwinkels. Via mond tot mond reclame ging het allemaal heel erg snel en binnen een jaar kreeg ik aanvragen uit het Verenigd Koninkrijk, Spanje en Nederland. Nu hebben we meer dan 11 producten in ons assortiment en verkopen we de producten zelfs in Korea! Ik ben zelf echt gek op Papaja! Dus mijn favoriet is dan ook de Papaja Chew. Lily’s is echt geobsedeerd door de Coconut Chia Seed Dental Stick!

Waar worden alle producten geproduceerd?

Onze producten worden geproduceerd in Ierland en in Vietnam. Daar hebben we fabrieken die de belangen van de mensen en de producten voorop stellen. Daar maken ze gedroogd fruit en groente die ook worden verkocht voor consumptie voor mensen. Kwaliteit is onze nummer 1 prioriteit!

Waar kunnen we alle Soopa producten shoppen en in welke landen verkopen jullie Soopa producten?

Je kan de producten terug vinden en shoppen op onze website. Ook kan je Soopa vinden in heel veel Nederlandse winkels en webshops. Klik hier voor een shop in jouw buurt! Je kan ons vinden in Nederland, Scandinavië, Spanje, Portugal, Italië en in de Verenigend Koninkrijk.

Soopa

Zijn er nieuwe producten die wij binnenkort kunnen verwachten?

Ja! We zijn druk bezig met allerlei nieuwe en heerlijke producten en we hopen dat wij deze later dit jaar kunnen introduceren. Wij houden jullie daarvan natuurlijk op de hoogte!

Wat vind jij zelf van het succes van Soopapets?

Bij Soopa doen wij alles wat er vanuit ons hart komt en in ons bedrijf werken er alleen maar mensen die ook hart hebben voor Soopa en die grote hondenliefhebbers zijn, waaronder ikzelf natuurlijk! Dit is waarin wij ons proberen te onderscheiden van onze concurrenten. We kijken niet naar de cijfers. Wij gebruiken de beste ingrediënten omdat ons prioriteit ligt bij de kwaliteit van de producten! We willen iedereen goede kwaliteit bieden en bieden alleen producten aan die wij zelf ook aan onze honden zouden geven!

Zijn er nog andere dingen die je graag kwijt wil aan onze lezers?

Groente en fruit zijn geweldig voor honden en heel erg belangrijk voor een goed dieet! Het zit boordevol vezels, vitamines en belangrijke anti-oxidanten. We moedigen dan ook elke diereneigenaar aan om aan de slag te gaan met een gezond en gebalanceerd dieet. Gebruik een goede kwaliteit vlees en vis naast groente en fruit om je hond een lang, gezond en gelukkig leven te bieden! Have a Soopa Day!

Vergeet zeker Soopa niet te volgen op Instagram en op Facebook. Heb jij de shoplog met Soopa producten nog niet gelezen? Klik dan hier. Ben jij ook zo fan van Soopa? Let us know op ons Instagram kanaal.

*Deze blog is in samenwerking met Soopapets! Alle meningen zijn onze eigen ervaringen.

Shelley

Shelley is de bedenkster van hondenwereldonline.nl. Hier blogt ze een aantal keer per week. Ze blogt hier over van alles wat met honden te maken heeft en deelt ze haar passie met haar lezers. Ze is trotse eigenaresse van Dwergkees Xena, haar grote liefde.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *