Uncategorized

We zijn terug en hebben super leuk nieuws!

Zo.. Dit is een tijdje geleden. Het moment dat ik mijn lap top aan zet om een leuke blog voor jullie te schrijven en jullie mee te nemen in ons leven, informatie te geven over honden en onze ervaringen met jullie te delen. Stiekem heb ik het heel erg gemist en ben ik blij om jullie te kunnen vertellen dat wij van plan zijn om al onze ervaringen weer met jullie te gaan delen. Via de blog, onze social media kanalen en natuurlijk blijft onze webshop ook bestaan! 

In de tussentijd is er heel veel gebeurt waardoor ik mijn tijd en aandacht moest verdelen waardoor ik had besloten te stoppen met bloggen. Onze webshop werd steeds groter waardoor ik daar heel veel mee bezig was. Onze dochter werd ouder waardoor ze meer aandacht nodig had en ik daardoor minder uurtjes over had om een leuke blog te gaan schrijven.

Ook in de webshop is het de laatste tijd wat rustiger geweest. 2 jaar geleden besloten wij om ons huis te verkopen en opzoek te gaan naar een groter en beter huis voor ons gezin. 3 maanden later tekende we de koopovereenkomst voor ons nieuwbouwhuis. Een project wat heel veel tijd en moeite heeft gekost maar wat echt super gaaf was om te doen. De afgelopen 5 weken stond bij ons in het teken van behang, verf, tegels voor in de badkamer en kranen in de keuken. Inmiddels zijn we verhuist en wat is dat fijn! Weer de tijd hebben voor iets anders dan “het nieuwe huis” al is ons nieuwe huis nog niet af en zal dat nog wel even gaan duren maar we kunnen er wonen! Uiteraard zullen wij hier binnenkort ook onze tips over gaan delen. Verhuizen en klussen met een hond zorgt uiteraard ook voor uitdagingen.

En dat was niet het enige wat er op ons pad is gekomen. Net voor de feestdagen kwamen we erachter dat ik weer zwanger ben! Super blij zijn we met dit goede nieuws. Het begin van mijn zwangerschap was niet al te makkelijk vanwege mijn geschiedenis met mijn zwangerschap van onze dochter. Hierdoor moest ik vaak naar het ziekenhuis voor controles. Moest mijn medicatie weer opgestart worden waardoor we nog meer controles kregen en uiteraard had ik ook de zwangerschap kwaaltjes die helaas bij het eerste trimester horen. Gelukkig was ik niet misselijk ;). Nu gaat gelukkig alles goed, is de medicatie goed ingesteld en zijn de controles iets minder dicht op elkaar. Uiteraard was zwanger klussen niet altijd de meest ideale combinatie maar ook dat hebben we maar even gerockt!

En nu, zit ik in ons nieuwe huis, aan een nieuwe eettafel. Zit onze dochter op school in het dorp waar we zijn gaan wonen en heb ik weer tijd en ruimte voor jullie! Want over honden kletsen, honden blij maken met mooie nieuwe producten en een stukje uit mijn leven delen dat blijft toch mijn passie. Ik zou het echt super leuk vinden als jullie mijn reis terug op de socials en op deze blog willen gaan volgen. Je kan je inschrijven op onze nieuwsbrief. Dan krijg je elke week een update over de nieuwste blogs, leuke korting en winacties en nog veel meer. Ik hoop je snel weer terug te zien en laat ook zeker weten wat jou de laatste tijd bezig heeft gehouden. 

Dit vind je misschien ook leuk...

1 Reactie

  1. Angel & Diva zegt:

    Wat fijn te lezen dat je verhuisd bent en alles goed gaat!
    We zijn zo benieuwd naar alle nieuwe ontwikkelingen!
    Lieve groetjes Angel & Diva en Harja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *