Uncategorized

Veranderingen op Honden Wereld Online!

Hi Allemaal! Het is alweer een tijdje geleden dat jullie iets van ons hebben gelezen op de blog. Dit heeft een aantal redenen waaronder dat wij op vakantie zijn geweest maar we zijn terug en we gaan een aantal dingen veranderen op Honden Wereld Online! Waarom? Omdat ik wil blijven vernieuwen en ik de blog leuk en origineel wil houden! In deze blog ga je een aantal van deze veranderingen lezen. Mocht jij zelf nog een leuk idee hebben voor onze blog dan kan je ons dit altijd laten weten! We staan altijd open voor feedback en wij vinden jullie mening heel erg belangrijk!

De Honden Wereld Online Community:

Mijn droom voor Honden Wereld Online was altijd een online community waar mensen informatie kunnen vinden, leuke tips en tricks maar ook waar hondeneigenaren samen kunnen komen om hun ervaringen, verhalen, foto’s te kunnen delen maar ook waar vragen aan elkaar gesteld kunnen worden. Een echte online Community waar hondenliefhebbers elkaar ontmoeten. De Honden Wereld Online Community is dit moment een feit! Op Facebook kan je jezelf gratis aanmelden voor onze besloten groep waarin je al je ervaringen en eigen tips met elkaar kan delen. Wil jij jezelf ook gratis aanmelden voor deze online community? Super leuk! Meld je dan hier aan.

Wekelijkse product review:

Elke zaterdag kan je een product review verwachten op de blog. Dit kan in samenwerking met een bedrijf maar dit hoeft natuurlijk niet altijd! Mocht je zelf een product altijd gebruiken die wij echt moeten testen!? Laat het ons dan zeker eventjes weten. Wie weet testen we jouw product wel en schrijven wij hier een review over op de blog.

Herplaatsers:

Omdat ik ook heel graag een steentje bij wil dragen met onze blog heb ik besloten om elke maandag een herplaatser in het zonnetje te zetten. Zo kunnen we er voor zorgen dat elke hond een heerlijke kans krijgt om een nieuw mandje te vinden. Ik vind het heel erg belangrijk dat we ook iets goeds kunnen doen voor andere honden. Ik ben nog steeds op zoek naar asiels of instanties die graag willen samenwerken. Weet jij een instantie of een asiel die hiervoor open staat? Laat het ons dan zeker eventjes weten!

Welke onderwerpen komen er weer terug?:

Er zijn natuurlijk ook een aantal onderwerpen die wij terug gaan laten komen op de blog. Zo zal er elke woensdag weer een commando woensdag online komen waarin je verschillende commando’s kan aanleren aan je hond. Mocht je zelf nog suggesties hebben voor een commando woensdag dan is dit natuurlijk ook altijd welkom. Verder blijven de informatieve blogs, de DIY en de receptjes etc. gewoon online komen. Verder willen wij ook meer hondennieuws op de blog gaan vermelden zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws.

Ik ben heel benieuwd naar jullie reacties op de veranderingen van de blog. Laat ons zeker eventjes weten wat jij ervan vind! Heb je zelf nog leuke ideeën? Laat het ons zeker eventjes weten en vergeet je vooral niet aan te melden voor de Honden Wereld Online Community. Ik hoop jullie daar te zien!

Shelley

Shelley is de bedenkster van hondenwereldonline.nl. Hier blogt ze een aantal keer per week. Ze blogt hier over van alles wat met honden te maken heeft en deelt ze haar passie met haar lezers. Ze is trotse eigenaresse van Dwergkees Xena, haar grote liefde.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *