Bloggen
Uncategorized

We are back!

Nadat wij onze eigen collectie hebben gelanceerd zijn we een tijdje afwezig geweest hier. De reden? We hadden nooit verwacht dat de collectie zo goed zou lopen! De hondentruien en sjaals vlogen de deur uit en ik was eigenlijk zelf alleen maar volop aan het haken om al jullie bestellingen weg te werken. Waarvoor nogmaals heel erg bedankt! Ik ben jullie super dankbaar dat jullie al deze bestellingen hebben geplaatst en dat jullie net zo enthousiast zijn over de collectie als wij. Maar we are back! Het bloggen blijft mij natuurlijk altijd trekken, dat is echt mijn passie! Ik heb zelf wat meer balans gevonden en dus tijd vrij gemaakt voor het bloggen. Dus hier zijn we weer met super leuke nieuwe plannen!

Gastbloggers:

Gisteren hebben jullie al de eerste blog kunnen lezen van onze nieuwe gastblogger Brenda! Zij gaat jullie meenemen op pad door heel Nederland! Ze gaat alle leuke plekjes langs waar je lekker kan wandelen met je hond. Hierover zal zij gaan schrijven. Ook is ze heel erg creatief en daar zal je ook zeker leuke blogs over gaan vinden!

Aankomende vrijdag maken wij onze andere nieuwe gastblogger bekend! Iemand die jullie misschien al wel kennen van de foto’s van onze collectie! Wie denk jij dat het gaat worden? Ik ben heel benieuwd of jullie dit goed gaan raden 🙂

Ook zijn we nog opzoek naar nieuwe gastbloggers. Vind je het leuk om te schrijven? Denk je dat je een meerwaarde bent voor Hondenwereldonline.nl? Stuur dan nu een mailtje naar info@hondenwereldonline.nl en wie weet kunnen we binnenkort wel jouw verhalen hier terug lezen.

Commando woensdag:

Waarschijnlijk zijn we deze zomer allemaal veel thuis, dus dat betekent extra tijd met onze lieve trouwe viervoeters! Wat is er dan leuker om ook echt samen aan de slag te gaan en deze tijd nuttig te besteden? Daarom hebben wij de Commando woensdag weer in het leven geroepen! Elke week lees je een nieuwe commando op onze blog. We vragen dan iedereen om zijn of haar filmpjes en foto’s naar ons toe te sturen. Dit mag via de mail (info@hondenwereldonline.nl) of via onze social media kanalen. Na 4 weken (dus 4 commando’s) maken we de winnaar bekend van die maand. Wil je dus meer kans maken? Doe dan zeker elke week mee! De prijs is €20,- shop tegoed voor onze eigen collectie. We beginnen volgende week (3 juni 2020) dus doe zeker mee! Wil je ook alle andere hondjes zien die mee doen? Hou dan onze Instagram pagina in de gaten.

Blogs:

Verder gaan wij weer zo door als dat jullie altijd van onze gewend zijn. Dus we komen terug met leuke reviews over verschillende bedrijven, leuke collumns en tips voor het opvoeden van je hond! Wil je geen enkel blog missen? Dan kan je jezelf inschrijven voor onze mailinglijst. Wij hopen je snel weer te zien en vergeet zeker niet mee te doen met de commando woensdag!

Shelley

Shelley is de bedenkster van hondenwereldonline.nl. Hier blogt ze een aantal keer per week. Ze blogt hier over van alles wat met honden te maken heeft en deelt ze haar passie met haar lezers. Ze is trotse eigenaresse van Dwergkees Xena, haar grote liefde.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *