Gastblogger Brenda
Brenda van Elai.and.Jenna Gastblogs

Welkom Brenda, Elai en Jenna!

Mijn naam is Brenda Schilder, 27 jaar oud en kom uit Volendam. Een van mijn grootste hobbies is wandelen in de natuur. Dit doe ik dan ook zo vaak als ik kan met mijn twee hondenvriendjes (Elai en Jenna).

Waar gaan wij over bloggen?

We crossen heel Nederland door op zoek naar de mooiste en gezelligste wandelplekken. Het lijkt me daarom ontzettend leuk om onze ervaringen te delen met andere avonturiers! Waar letten we op voordat we ergens heen gaan? Waar kun je het beste parkeren? Hoe hondvriendelijk zijn de horeca gelegenheden? Wat valt er voor de rest te beleven? Noem het maar op! Elke blog een nieuw gebied in de spotlights.

Mijn andere passie is:

Daarnaast vind ik het heerlijk om creatief bezig te zijn. Zelf een halsband en lijn maken van paracord, wat heb je daar allemaal voor nodig? Of zelf leuke denkspeeltjes en spelletjes maken voor en met je hond. Zoals een snuffelmat bijvoorbeeld. Super handig voor regenachtige dagen.
Kortom. Blogjes vol inspiratie voor zowel fysieke als mentale uitdagingen voor je hond én jezelf!

Voor mij zou het bloggen een super leuke aanvulling zijn op de dingen die ik al samen met mijn honden doe. Maar het motiveert me ook om nog meer nieuwe plekken te ontdekken en nieuwe dingen te proberen om dit vervolgens te kunnen delen met nog meer hondengekkies zoals ik! Je kan ons ook volgen op Instagram!

Brenda

Mijn naam is Brenda Schilder, 27 jaar oud en kom uit Volendam. Een van mijn grootste hobbies is wandelen in de natuur. Dit doe ik dan ook zo vaak als ik kan met mijn twee hondenvriendjes. We crossen heel Nederland door op zoek naar de mooiste en gezelligste wandelplekken.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 Reacties

 1. Cynthia Schokker zegt:

  Hoi Brenda, wat ontzettend leuk deze pagina. Wij hebben laatst gewandeld op de Hoorneboegse Heide bij Hilversum. Goede parkeerplekken, mooie route van 6 km (ook leuk met kinderen) en honden kunnen heerlijk rennen. Je kunt de route makkelijk aanpassen. Overal staan bordjes.

  Groetjes Cynthia

  1. Elier zegt:

   Wat een leuke idee. We gaan jullie blog zeker volgen.
   En binnenkort samen wandelen.
   Toppers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *