Hondenkoekjes recept
Do It Yourself Gastblogs Maureen van Phebe inspireert Onze gastbloggers Recepten Voeding & Snacks

Een nieuw hondenkoekjes recept, Fruitkoekjes!

Ons Phebe is altijd in je buurt als je aan het bakken gaat.Ik kan echt niet bakken of er zit iemand naast mij of ze komt gewoonweg in de weg liggen. Ze is altijd te vinden voor eten en is met heel veel plezier een proef hond. Dus ben ik weer eens opzoek gegaan naar een hondenkoekjes recept om te proberen. Deze keer hebben wij gekozen voor de Fruitkoekjes. En ja het was weer naar Phebe haar zin en met veel plezier proefde ze als het klaar was. Dit recept is leuk maar ik heb wel gemerkt dat het maar een week houdbaar is. Dus dat is iets om rekening mee te houden. Het receptje is zeer makkelijk en snel te maken.


Ingrediënten zijn:

  • 1 banaan
  • 40g aardbeien of bosbessen
  • 100g rijstmeel of 90g bloem
  • 60g havermout
  • 70ml melk


Bereidingswijze:

  • Verwarm de oven eerst voor op 200°C.
  • Prak de banaan en de aardbeien/bosbessen fijn.
  • Meng al de andere ingrediënten samen en voeg dit toe aan de banaan en de aardbeien/bosbessen.
  • Als je kleine silicone vormpjes hebt die in de oven mogen kan je dit gebruiken. Mocht dit niet zo zijn kan je ook papieren vormpjes gebruiken maar ik heb wel gemerkt dat ze heel erg plakken en het lastig is het papier eraf te halen.
  • Bak de koekjes 20 minuten in de oven en laat ze erna afkoelen.

Zeer snel en simpel meer moet het niet zijn hé. Ik hoop dat alle hondjes weer lekker gaan genieten van dit heerlijke receptje. Mocht je dit recept hebben uitgeprobeerd stuur dan zeker een foto naar ons toe. Dit kan via mijn Instagram kanaal of het Instagram kanaal van Xena. Ik ben heel benieuwd naar jullie ervaringen! Wil je nog meer blogs van mij lezen? Klik dan hier.

Maureen

Honden zijn voor mij het grootste geschenk of beter gezegd mijn rijkdom, ik ben gezegend met een fantastische hond op dit moment is dit Phebe. Zij heeft mij ook meer doen nadenken over gezondheid bij honden en ben dan geregeld op zoek naar nieuwe dingen zowel op voeding als op uitdaging in beweging. Ze heeft spijtig al een ernstige vorm van heupdysplasie maar dit stopt ons niet.
Mijn hobby's zijn dus honden trainen en mensen erin begeleiden, portret tekenen, haken en natuurlijk ook bloggen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *