Meatsnax
Voeding & Snacks Winkels & Merken

Meatsnax, de gezonde en gedroogde snack!

Een tijdje geleden mochten wij de shampoo’s en meatsnax uittesten van Caretails. Onze review over de Scruffy Chops shampoo staat inmiddels al online. Wil je deze lezen klik dan hier. Vandaag gaan wij onze mening geven over de Meatsnax. We hebben alle vier de soorten mogen testen en vandaag ga ik jullie iets meer informatie geven en ga ik onze ervaring met jullie delen.

Meatsnax original:

Deze snacks zijn super gezond voor je hond. De snacks zijn gemaakt van 100% grasgevoerd Iers rundvlees dat daarna doormiddel van traditionele methode is gedroogd bij lage temperaturen. Deze snacks bevatten geen kunstmatige toevoegingen. Xena vond deze snacks echt heerlijk en ze was heel erg enthousiast! Het enigste nadeel vind ik zelf dat de snacks best prijzig zijn. Ze kosten rond de €5,- per zakje. In 1 zakje zitten 7 snacks. Daarin tegen krijg je wel 100% Iers rundvlees en dus wel een hele goede kwaliteit snacks.

Meatsnax Dental+:

Ook deze snacks zijn gemaakt van grasgevoerd Iers rundvlees. Daarbij zijn er een aantal ingrediënten toegevoegd die er voor zorgen dat het tandplak en de bacteriën in de bek van je hond worden verminderd. Wel zijn dit allemaal natuurlijk ingrediënten. Dit zijn dus super gezonde dental sticks. Je hoort vaak dat er in de reguliere denta sticks stoffen zitten die niet gezond zijn voor je hond. Dit geldt dus zeker niet voor deze dental sticks. Ook voor deze sticks geldt weer dat ze rond de €5,- zijn voor 7 sticks.

Meatsnax Antiwormer+:

Net zoals alle andere snacks van Meatsnax worden ook deze snacks gemaakt van grasgevoerd Iers rundvlees. Hier word onder andere zeewier en verschillende kruiden aan toegevoegd. Dit zorg ervoor dat de snacks het maag en het darmstelsel ondersteunt. Ook bevat het kaïnezuur dit zorgt ervoor dat wormen tegen gehouden wordt in het darmstelsel. Deze snacks zijn nog iets duurder als de andere snacks van Meatsnax. Deze zijn rond de €6,- per zakje.

Meatsnax JointAid+:

Deze snacks zorgen voor soepele gewrichten bij je hond. De snacks worden gemaakt van Ierse zalm, zeewier, kruiden en natuurlijk het grasgevoerd Iers rundvlees. De Glucosamine die deze snacks bevatten zorgt ervoor dat je hond soepele gewrichten krijgt. Voor 1 zakje van deze snacks betaal je rond de €6,- voor 7 snacks.

Xena vond alle snacks echt super lekker en had ze elke keer heel snel op! Ze was echt enthousiast als ze het alleen al rook. Wij willen Caretails heel erg bedanken voor deze heerlijke snacks. Xena heeft er echt mega van genoten. Je kan Caretails vinden op Instagram. Ik ben ook heel erg benieuwd naar wat jouw hond zijn favoriete snack is!

Shelley

Shelley is de bedenkster van hondenwereldonline.nl. Hier blogt ze een aantal keer per week. Ze blogt hier over van alles wat met honden te maken heeft en deelt ze haar passie met haar lezers. Ze is trotse eigenaresse van Dwergkees Xena, haar grote liefde.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *