Shoplog AliExpress
Shoplogs Winkels & Merken

AliExpress hondenspulletjes shoplog

Heel af en toe bestel ik wel iets via AliExpress maar ik had daar nog nooit hondenspulletjes gekocht. Stiekem was ik wel nieuwsgierig naar de kwaliteit en daarom besloot ik om een aantal verschillende spulletjes te kopen. Ik heb geprobeerd om een mix te kopen van speelgoed en van andere spulletjes en ik was eigenlijk best wel verrast.Vandaag ga ik mijn ervaringen met jullie delen want zijn deze spulletjes nou echt zo slecht als het imago dat ze hebben?

Hoopet Olifant knuffel:

Hoopet is een merk dat je vaak voorbij ziet komen op AliExpress en ze hebben hele leuke knuffeltjes. Wij hebben er eentje besteld. Ze hebben het knuffeltje ook nog in een nijlpaard en een aapje maar wij hadden gekozen voor een olifantje. Wij hebben er €3,59 voor betaald maar ik zag dat ze nu al iets duurder zijn geworden. We hebben het knuffeltje besteld op 29/03 en op 07/04 hadden we hem al in huis. Voor AliExpress vond ik dit best wel snel. De kwaliteit van het stof vond ik heel goed en kan je vergelijken met de stof van de knuffels in de reguliere dierenwinkels. Er zit ook een piepertje in. Het is echt een van Xena haar favoriete knuffels en zij is er heel tevreden over en heel blij mee. Dus wij ook natuurlijk!

Set van 5 stuks koekjesvorm:

Ik wou deze heel graag uittesten omdat we vaak zelf koekjes maken voor Xena en ik nooit leuke vormpjes had. We hebben ze laatst getest bij het bakken van de Smoofl koekjes. Wil je hier meer over lezen klik dan hier. We hebben de middelste vormpjes gebruikt en ik vond deze prima! Het deeg was er makkelijk uit te halen en de vorm was goed. De kleinste vorm vind ik iets minder mooi en lijkt niet meer op een botje als je deze gebruikt maar de andere 4 zijn perfect. We hebben ze ook in de vaatwasser gedaan en dat ging ook prima. De kleur zit er nog mooi op. Dit setje kost €1,99 en we hebben hem op 29/03 bestelt en op 17/04 ontvangen. Hier moet je dus wel iets langer op wachten!

Donut knuffeltje:

Ik zie hem heel vaak voorbij komen op Instagram en toen ik hem zag op AliExpress was ik best wel nieuwsgierig. De stof is een mindere kwaliteit als die van het olifantje maar Xena is echt FAN! Ze is zoo blij met haar donut. Omdat de stof dus dun is voelt zij precies waar het piepertje zit. Ze piept dus de hele dag alleen maar met haar donut. Voor honden die snel speelgoed stuk maken is dit misschien niet helemaal geschikt maar deze donut was maar €0,61. Dus ook al heeft je hond maar een uurtje plezier ervan dan vind ik het alsnog waard. Xena gebruikt het speelgoed nu 2 weken en hij is nog steeds niet stuk. We hebben de donut bestelt op 29/03 en we hebben hem op 22/04 binnen gekregen.

Hondenpenning:

Eigenlijk gebruikte wij nooit een penning voor Xena maar ik vond ze er wel schattig uitzien dus ik besloot om hem te bestellen. Je hebt verschillende vormen en maten. Wij hebben gekozen voor het bot en dan de M. Je kan bij de verkoper aangeven welke tekst je er precies op wilt hebben en welke tekentjes. Je ziet dat de tekentjes niet helemaal mooi gegraveerd zijn maar voor €1,61 vind ik het geen slecht aankoop! We kregen er ook een zakje bij met verschillende hangertjes. We hebben de penning bestelt op 29/03 en hebben hem op 17/04 binnen gekregen. Dit is helemaal handig als je nooit een penning gebruikt maar het wel fijn vind om hem bijvoorbeeld op vakantie te gebruiken met een telefoonnummer.

Beloningsbal:

Toen we hem binnen kregen vond ik hem wel heel klein. We hadden wel de kleinste bestelt maar ik had verwacht dat de ballen iets groter zouden zijn. Xena was het er totaal niet mee eens! Die vind deze grootte echt perfect. Ze kan hem net in der bek houden en dan kan ze hem zelf weggooien en dan rent ze er achter aan. Ook snoepjes erin doen vind ze super leuk. Je hebt hier alleen wel echt kleine snoepjes voor nodig omdat het balletje dus zo klein is. Wij hebben er snoepjes in gedaan van Panzi-Pet Benelux en dat ging prima. Wil je meer weten over deze snoepjes? Klik dan hier. We hebben voor deze bal €1,73 betaalt en we hebben hem op 13/04 ontvangen.

Ijs en bakvormpjes:

Deze vormpjes zijn multi functioneel! Je kan ze namelijk gebruiken om ijsjes mee te maken maar je kan er ook mee bakken. Ze kunnen namelijk tegen extreme kou en extreme hitte. We hebben ze nog niet gebruikt om mee te bakken maar wel om ijsjes mee te maken. Voor ijsjes waren ze echt super leuk! Maar omdat ze dus flexibel zijn moet je wel goed uitkijken met water. Je kan er 1 kopen maar je kan ze ook in een setje met 2 kopen. Wij hebben het setje gekocht en deze was €3,69. We hebben ze op 10/04 binnen gekregen. Via onze Social Media kanalen hebben we er al veel positieve opmerkingen en vragen over gehad dus ik zeg zeker een aanrader!

Puppy knuffeltje:

Ik zag helaas te laat dat dit knuffeltje geschikt was voor puppy’s maar ik dacht laat hem maar gewoon komen en we zien het wel! Het knuffeltje is inderdaad wat kleiner en ook hiervan is de stof geen topkwaliteit. Maar ook dit knuffeltje leeft hier nog en ze vind hem heel erg leuk want….. Hij heeft en een pieper en hij kraakt! Helaas doet het piepertje het op dit moment niet meer maar hij kraakt nog altijd wel!  Wij hebben hem gekocht voor €1,47 en binnen gekregen op 22/04. Ook met dit knuffeltje had ik zoiets van als hij niet lang mee gaat dan is het niet zo heel erg maar het verbaast mij dat er nog helemaal geen gaatjes inzitten.

Ik ben dus echt positief verrast! Niet alle producten waren zoals beloofd of misschien van een mindere kwaliteit maar voor die prijs vind ik dat je niet beter had kunnen verwachten. Uiteindelijk was mijn bestelling €14,69 en ik vind dat je daar heel veel voor gekregen hebt. Heb jij wel is iets voor de hond bestelt op AliExpress? En hoe was jou ervaring? Ik ben heel erg benieuwd!

Shelley

Shelley is de bedenkster van hondenwereldonline.nl. Hier blogt ze een aantal keer per week. Ze blogt hier over van alles wat met honden te maken heeft en deelt ze haar passie met haar lezers. Ze is trotse eigenaresse van Dwergkees Xena, haar grote liefde.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *