Do It Yourself Recepten Voeding & Snacks Winkels & Merken

Smoofl koekjes testen!

Laatst hebben wij een heel leuk pakketje binnen gekregen van Pixies Pantry. Daar zat ook de Smoofl bakmix bij. We hadden natuurlijk afgelopen weekend een lang weekend vanwege Koningsdag dus het perfecte moment om deze bakmixen te testen. Zoals jullie wel weten deel ik hier altijd met jullie onze recepten voor heerlijke hondenkoekjes dus wij waren hier heel erg benieuwd. Want als het makkelijker en sneller kan… Waarom niet? Wil je nog een kijkje nemen bij onze andere recepten? Klik dan hier. Vandaag deel ik mijn ervaring met de Smoofl koekjes met jullie.

Wat zijn Smoofl koekjes precies:Smoofl koekjes

Smoofl heeft verschillende soorten koekjes en bakmixen. Wij hebben 1 van de bakmixen getest. Ze hebben twee verschillende smaken Tropical Delight en The Classic. Wij hebben de Classic getest. Deze mix heeft een trio van appelstukjes, kaneel en amandelen. Het lijkt eigenlijk een beetje op een appeltaart (zo ruikt het ook als ze in de oven zitten, zooo lekker!). Heb jij nou geen zin om de koekjes zelf af te bakken? Dan heeft Smoofl de perfecte oplossing. Ze hebben namelijk ook hondenkoekjes die kant en klaar zijn. Hier hebben ze 4 smaken van. De smaken van de kant en klare koekjes zijn rund, hert, buffel en vis. Binnenkort komen er ook hondenijsjes aan van Smoofl en daar zijn wij wel heel erg benieuwd naar!

Wat zit er in het pakket:

In het pakket zit al een kant en klare mix. In deze mix zitten geen gluten, granen en suikers waardoor ook honden die allergisch zijn van de Smoofl koekjes kunnen genieten. Ook zijn ze 100% vegetarisch zodat jij zelf nog van alles kunt toevoegen als je dit wenst. Wij hebben dat niet gedaan en Xena vind ze zo ook al heerlijk! Ze geven aan dat je er 30 tot 40 koekjes mee kan maken. Dat is ons niet gelukt maar wij hebben wel gekozen voor wat grotere koekjes. De bakmixen kosten €5,90 per stuk. Ik vind de prijs-kwaliteit verhouding heel goed.

Hoe werkt het?:

Je koopt de bakmixen dus bij 1 van de winkels die de Smoofl bakmixen aanbied. Dit kan bijvoorbeeld bij Pixies Pantry maar Smoofl heeft zelf ook een webshop.

  • Als je het pakket binnen hebt gekregen dan krijg je een doosje en daarop staat hoe je precies de koekjes kan maken en daarin zit ook de kant en klare bakmix in.
  • Verwarm de oven voor.
  • Voeg water toe aan de bakmix
  • Maak vormpjes en leg deze op de plaat van de oven.
  • Bak de koekjes 40 minuten af en eet smakelijk!

Het is dus eigenlijk heel simpel maar Xena vind de koekjes echt heerlijk. Wij vinden het echt een hele dikke aanrader! Ik vind de bakmixen eigenlijk helemaal niet duur en ik vind het heel erg makkelijk om te maken. Heb jij nou ook Smoofl koekjes gemaakt of ga je deze nog maken en wil jij jouw mening met ons delen? Doe dit dan op onze Social Media kanalen! Wil jij graag dat wij de ijsjes gaan testen? Geef dit dan ook zeker aan en wie weet zie je onze ervaring binnenkort wel op de blog terug.

Shelley

Shelley is de bedenkster van hondenwereldonline.nl. Hier blogt ze een aantal keer per week. Ze blogt hier over van alles wat met honden te maken heeft en deelt ze haar passie met haar lezers. Ze is trotse eigenaresse van Dwergkees Xena, haar grote liefde.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *