25 feitjes over Xena
Do It Yourself Hond en gezin Honden fases Om zelf uit te proberen Volwassen

25 feitjes over Xena

Vandaag mag ik eindelijk weer mijn eigen blog schrijven van mijn vrouwtje. In deze blog ga ik 25 feitjes over mijzelf delen. Ook nodig ik jou uit om een aantal feitjes over jezelf te vertellen op ons Instagram en Facebook kanaal. Dit kan je doen door de template onderaan de blog te kopiëren, in te vullen, in je story te plaatsen en ons te taggen! Ik ben heel erg benieuwd hoeveel feitjes jij al van mij wist!

25 feitjes over mij! Wist je dat ik….

 1. Dat ik in een dorpje dichtbij Arnhem ben geboren. Het dorpje heet Didam.
 2. Daar ben ik opgegroeid met mijn moeder, mijn vader en 2 broertjes en 1 zusje.
 3. Dat ik een verjaardagscadeau ben geweest voor mijn vrouwtje. Mijn baasje heeft mijn cadeau gegeven aan mijn vrouwtje. Toen ik 8,5 week oud was.
 4. Dat ik vernoemd ben naar de tv serie “Xena the warrior princess”.
 5. Dat mijn vrouwtje mij eerst Senna wou noemen maar dat mijn baasje Xena veel stoerder vond.
 6. Dat je mijn naam uitspreekt als “Xiena” en niet als “Xeena”.
 7. Nu 1,5 jaar oud ben.
 8. Een Dwergkees ben.
 9. Een vrouwtje ben.
 10. Een super moeilijke eter ben. Behalve als het om snacks gaat.
 11. Nu een mensen zusje heb die 3 maanden oud is.
 12. Een speelgoed mand heb die binnen staat maar dat ik ook een speelgoed mand buiten heb staan!
 13. Altijd een tuigje draag als we gaan wandelen maar dat ik ook gek ben op halsbanden voor de show.
 14. Als mijn baasjes op vakantie gaan en ik niet mee kan, ik altijd ga logeren bij onze buren.
 15. Mijn favoriete speelgoed een bal is.
 16. Elke avond in de slaapkamer slaap van mijn baasjes. Dit doe ik wel in mijn eigen bed (de bench).
 17. Gek ben op de sneeuw en dat ik altijd mega vrolijk ben als ik de eerste sneeuwvlokken naar beneden zie komen.
 18. Heel veel mandjes en kleedjes heb om op te slapen maar dat mijn favoriete slaapplaats toch de bank is.
 19. Elke week gekamd word door mijn vrouwtje.
 20. Vaak last heb van prut oogjes.
 21. 2 huisdier vriendjes heb. Het zijn konijnen en ze heten Buster en Bumper.
 22. En mijn vrouwtje al vanaf november 2017 de eigenaars zijn van Hondenwereldonline.nl
 23. Mijn favoriete plek om te wandelen het bos is.
 24. En mijn vrouwtje druk bezig zijn met onze eigen gehaakte hondencollectie.
 25. Trots ben op alle onze trouwe volgers en ik super blij ben dat iedereen ons blijft volgen! <3

Dit waren de 25 feitjes over mij! Ik zou iedereen willen vragen om ons template te kopiëren op ons Instagram kanaal en jouw 6 feitjes in te vullen. Tag dan ook zeker degene waarvan jij meer zou willen weten! Tag ons ook zeker in je story zodat wij meer te weten komen over jou! Hieronder kan je de template ook kopiëren!

Shelley

Shelley is de bedenkster van hondenwereldonline.nl. Hier blogt ze een aantal keer per week. Ze blogt hier over van alles wat met honden te maken heeft en deelt ze haar passie met haar lezers. Ze is trotse eigenaresse van Dwergkees Xena, haar grote liefde.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *