Hondenkoekjespot
Do It Yourself

DIY Hondenkoekjespot

De afgelopen weken hebben wij met jullie hele lekkere recepten gedeeld voor hondenkoekjes. Wil je de recepten nog eens nalezen? Klik dan hier. Nou eet Xena de koekjes altijd vrij snel op maar het is wel handig als je deze koekjes ook goed kan opbergen. Daarom hebben wij vandaag een hele leuke Do It Yourself voor jullie namelijk! De hondenkoekjespot. Je kan ze vaak in de winkel kant en klaar kopen maar ik vind deze persoonlijk altijd vrij duur. Ik heb deze pot gemaakt voor een bedrag van €5,-!

Hondenkoekjespot:

Wat je nodig hebt:

  • Een glazen bewaarpot
  • Een verfspuitbus (kleur kan je natuurlijk zelf bepalen)
  • Krijtstickers
  • Hondenkoekjes

Hoe je de pot moet maken:

  1. Schud de spuitbus en spuit het glas dekkend
  2. Laat de pot eventjes drogen
  3. Als de pot gedroogd is dan spuit je nog een laagje verf over het glas heen
  4. Schrijf iets leuks op de krijtstickers
  5. Als de pot droog is dan plak je de stickers op de pot
  6. Vul de pot met koekjes en geef de pot een leuk plekje in je huis

 

Wij zijn er super blij mee en vooral Xena is heel erg blij dat er nu in huis overal koekjes te vinden zijn! Ik vind het een hele leuk DIY die makkelijk te maken is. Wij hebben het glas buiten gespoten zodat niet je hele huis onder het verf zit. Heb je deze pot nou gemaakt maak er dan zeker eventjes een foto van en stuur deze naar ons op via onze social media kanalen of via een e-mail en misschien delen wij dan jouw pot wel op onze social media kanalen!

 

Shelley

Shelley is de bedenkster van hondenwereldonline.nl. Hier blogt ze een aantal keer per week. Ze blogt hier over van alles wat met honden te maken heeft en deelt ze haar passie met haar lezers. Ze is trotse eigenaresse van Dwergkees Xena, haar grote liefde.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *