Fotoboek Fotofabriek.nl
Do It Yourself Winkels & Merken

Onze ervaring met Fotofabriek.nl!

Een tijdje geleden hebben wij een fotoshoot gedaan met TySy Fotografie. Wij kregen op Instagram heel vaak de opmerking oh deze foto moet je afdrukken op canvas! Maar dit stond zo’n beetje onder elke foto en heel eerlijk gezegd ik kan ook nog steeds niet kiezen welke foto er bij ons favoriet is. Daarom reageerde ik onder deze opmerkingen dat ik heel graag een fotoboek wil hebben met alle foto’s om zo aan iedereen te kunnen laten zien. Ook Fotofabriek.nl had deze reactie gezien en daarom hebben zij mij benaderd met de vraag of ik niet eens een fotoboek van hun zou willen testen. Nou dat wilde wij natuurlijk heel erg graag!

Mijn eigen ervaring:Visitekaartjes Fotofabriek

Als je een blog hebt is het natuurlijk best belangrijk om in contact te komen met je lezers en met bedrijven die graag willen samenwerken. Hiervoor had ik visitekaartjes nodig. Echter kwam ik er al snel achter dat heel veel bedrijven er best lang over deden voor dat ik de kaartjes in huis zou hebben. En ja… die tijd had ik heel eerlijk gezegd niet. Toen ik op de website van Fotofabriek.nl kwam zag ik dat zij visitekaartjes in 1 werkdag leverde! Dat had ik nodig dacht ik. Ik uploadde mijn design en de dag erna had ik ze al in huis. Top service dus! Toen Fotofabriek.nl mij benaderde voor een fotoboek twijfelde ik geen enkel moment. Ik wou iedereen laten weten wat voor goede service Fotofabriek.nl biedt zodat iedereen hier ook gebruik van kan maken. Het fotoboek heb ik ook besteld via het handige en gratis programma en ook het fotoboek had ik binnen een paar dagen al in de brievenbus liggen. Wil je graag een kijkje nemen op de website van Fotofabriek.nl? Klik dan hier.

Fotoboek:

Via het handige systeem van Fotofabriek.nl kan je heel eenvoudig je eigen fotoboek samenstellen. Je kan kiezen tussen de verschillende covers. Denk hierbij aan een hardcover, een softcover maar je kan ook je eigen tijdschrift maken! Hoe leuk en origineel is dat? Wij hebben gekozen voor een hardcover in A4 liggend. Wij hebben gekozen voor een liggend fotoboek omdat de meeste foto’s horizontaal zijn. Een goede tip voor als je een fotoboek gaat maken! Je kan zelf aangeven hoeveel pagina’s je nodig hebt en dan kan het designen beginnen. Ze hebben leuke decoraties die je kan toevoegen aan je boek. Ook je eigen teksten kan je toevoegen! Zodra je klaar ben stuur je jouw eigen design in en krijg je nog een preview zodat je al een klein beetje een beeld krijgt van jouw eigen fotoboek. Eventjes betalen en binnen een paar dagen heb je het boek al in huis! Wil je graag de verschillende opties bekijken voor een fotoboek? Klik dan eventjes hier. Maar ook voor andere producten kun je bij Fotofabriek.nl terecht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan wanddecoratie, agenda’s en kalenders.

Prijzen:Fotoboek Fotofabriek

Fotofabriek.nl heeft al een aantal prijzen gewonnen en ik vind dit meer dan terecht! Ze hebben diverse prijzen gewonnen voor de beste fotoboekenlevernacier waaronder een prijs van AVROTROS Radar. Uit deze test zijn ze met een 8,2 eerste geworden. En daar mogen ze heel trots op zijn!

 

Wij zijn heel erg blij met ons fotoboek en we hebben al super veel complimentjes gehad via Instagram en van onze familie en vrienden. We zijn super trots om onze mooie foto’s te showen aan al onze vrienden en familie en dat kan nu helemaal in zo’n mooi boek. Wil jij nou ook zo’n mooi fotoboek of ben je geïnteresseerd in 1 van hun andere producten check dan zeker eventjes de website. En laat het ons dan ook zeker weten wat jij ervan vindt! Wil je meer foto’s zien van het fotoboek? Check dan zeker onze Instagram pagina.

 

*Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Fotofabriek.nl. De meningen in deze blog zijn mijn eigen meningen en ervaringen.

 

Shelley

Shelley is de bedenkster van hondenwereldonline.nl. Hier blogt ze een aantal keer per week. Ze blogt hier over van alles wat met honden te maken heeft en deelt ze haar passie met haar lezers. Ze is trotse eigenaresse van Dwergkees Xena, haar grote liefde.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *