Chronisch ziek
Gastblogs

Hondenwereldonline.nl bestaat 6 maanden!!!!

Yeaaah!!! Onze blog bestaat vandaag alweer 6 maanden! Daarom is het natuurlijk tijd voor een klein feestje. Afgelopen 6 maanden hebben wij enorm veel geleerd. We hebben nieuwe mensen leren kennen. We hebben super leuke samenwerkingen gehad en we hebben een gezellig en groot platform opgebouwd met allemaal hondenliefhebbers. Wij zijn daar heel erg dankbaar voor! Toen we begonnen met onze blog hadden wij niet verwacht dat dit zo’n succes zou worden. Toch hadden we het gevoel dat er een aantal dingetjes veranderd konden worden. Vandaag ga ik aan jullie een aantal grote verassingen bekent maken dus lees zeker eventjes verder!

Elke dag:

Om te vieren dat we alweer 6 maanden bestaan kan je alleen deze week elke dag een nieuwe blog van ons verwachten! Hoe leuk is dat? Wij hebben verschillende leuke dingen voor jullie in petto dus hou de blog en onze Social Media kanalen in de gaten zodat jij geen enkel blog mist! Wil je er zeker van zijn dat je geen enkele blog meer mist raad ik je aan om je eventjes in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Zo blijf je altijd op de hoogte van onze nieuwste blog. Inschrijven kan in het menu hiernaast.

Gastbloggers:

Zoals jullie weten is Adjani van TySy Fotografie 1 van onze gastbloggers. Ook haar willen wij bedanken voor het afgelopen half jaar! Ze heeft zich enorm ingezet voor haar eigen blogs en we hebben een hele leuke dag met haar gehad op onze fotoshoot. Wil je daar nog meer over lezen? Klik dan hier. Maar we vonden het ook wel weer is tijd om een nieuwe vaste gastblogger toe te voegen aan ons team. Vanaf dinsdag 29/05/2018 word ons team versterkt door Maureen van Phebe inspireert. Veel van jullie zullen haar al kennen van haar eigen blog en haar Instagram pagina over Phebe, haar hond. Dinsdag 29/05/2018 zal Maureen zich gaan voorstellen aan jullie en daarna kunnen jullie hele leuke blogs van haar gaan verwachten! We willen Maureen welkom heten in ons team!

Filmpjes:

We hebben een paar keer op ons Instagram account laten door schemeren dat we misschien meer met YouTube zouden willen gaan werken. Hier ben ik toch wel een beetje op terug gekomen! Ik heb gemerkt dat dit niet helemaal me ding is en dat ik liever schrijf dan dat ik praat tegen de camera. Daarom worden deze plannen nog een beetje uitgesteld. Wel hebben wij een hele leuke andere verassing voor jullie! Want vanaf aankomende dinsdag zullen wij elke dinsdag live gaan op Instagram. Laatst hebben jullie allemaal vragen aan ons gesteld in een post voor een Q&A en deze zullen wij aankomende dinsdag gaan bespreken met jullie. De antwoorden zullen ook terug te lezen zijn op onze blog. Verder kun je elke week dus vragen aan ons stellen en gaan jullie Xena dus vaker live zien. Denk hierbij aan wandelen samen met jullie of Q&A’s.

Wat kunnen jullie nog meer verwachten het aankomende half jaar?:

We hebben hele leuke plannen voor het aankomende half jaar met onze blog. We willen het team met gastbloggers nog wat gaan vergroten. Ook hebben wij hele leuke plannen waar we op dit moment nog niets over kunnen zeggen. Er staan nog een aantal hele leuke samenwerkingen voor jullie klaar en we gaan natuurlijk ook door met onze informatieve blogs voor jullie. Mochten jullie zelf nou nog tips of ideetjes hebben voor hondenwereldonline.nl geef deze dan ook zeker aan ons door zodat we hier misschien iets mee kunnen gaan doen!

 

Nogmaals ik wil al onze lezers, onze vrienden op Instagram, onze gastbloggers Adjani en Maureen en alle bedrijven waarmee we samen hebben gewerkt heel erg bedanken want zonder jullie was hondenwereldonline.nl geen succes geworden! We gaan natuurlijk gewoon lekker door met blogs schrijven en met het platform nog meer vergroten. Mocht je nou op de hoogte willen blijven van al onze nieuwe blogs schrijf je dan zeker hiernaast in voor ons nieuwsbrief en volg ons ook eventjes op Instagram.

 

* Foto is gemaakt door TySy Fotografie

Shelley

Shelley is de bedenkster van hondenwereldonline.nl. Hier blogt ze een aantal keer per week. Ze blogt hier over van alles wat met honden te maken heeft en deelt ze haar passie met haar lezers. Ze is trotse eigenaresse van Dwergkees Xena, haar grote liefde.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *