Magische mok
Kinderen Winkels & Merken

De magische mok

Als je de titel van deze blog ziet dan denk je misschien aan een slecht sprookje! Maar niets is minder waar. In deze blog vertellen wij jullie namelijk van alles over onze nieuwe eigen (!) mok. We werden benaderd door drukwerknodig.nl of wij het leuk zouden vinden om een artikel van hun uit te testen. Tuurlijk vonden we dat leuk! Want laten we heel eerlijk zijn, elke product waar we een foto van onze hond op kunnen laten drukken is natuurlijk geweldig! We besloten om dit keer niet te kiezen voor een fotoboek of voor een canvas van Xena. We besloten om een mok uit te kiezen zodat als ik aan het werk ben voor de blog of voor onze nieuwe webshop dat we dan uit onze eigen mok konden drinken. (hoe leuk is dat!?) In deze blog lees je dan ook alles over de magische mok!

Drukwerknodig.nl

Magische mok

Bij drukwerknodig.nl kan je voor eigenlijk alles terecht. Ze drukken niet alleen foto’s maar je kan er ook terecht voor het drukken van bijvoorbeeld boeken, promotie materialen en van alles en nog wat. Ben je opzoek naar een drukker die goedkoop en in kleine en grote oplages jouw product kan leveren dan ben je bij drukwerknodig.nl aan het juiste adres. Wij hebben zelf dus gekozen voor een mok maar je kan bijvoorbeeld ook een t-shirt laten printen met een leuke tekst (op ons Instagram kanaal vind je veel leuke hondenquotes) of een foto van je hond. De opties zijn enorm. 

De magische mok

Wij hebben zelf gekozen voor de magische mok! Dit is een mok die je ontvangt in 1 kleur en als je er een warm drankje in serveert veranderd hij naar jouw ontwerp die je hebt aangegeven op de site. Leuk om cadeau te doen natuurlijk maar nog leuker om zelf te houden! Bij drukwerknodig.nl kan je trouwens ook een “gewone” mok bestellen. Dan ontvang je een mok met jouw leuke opdruk zonder het magische effect. En laten we heel eerlijk zijn, wie wil er nou geen mok met zijn trouwe viervoeter erop?

Wil je het effect van de mok zien? Dan raad ik je zeker aan om even een kijkje te nemen op ons Instagram want daar vind je alle filmpjes over de magische mok. Vergeet dan ook zeker niet drukwerknodig.nl te volgen. En neem zeker een kijkje op hun site want ze hebben echt leuke items om te bedrukken! See you next time!

*Deze blog is in samenwerking met drukwerknodig.nl. Alle meningen zijn onze eigen ervaringen.


Shelley

Shelley is de bedenkster van hondenwereldonline.nl. Hier blogt ze een aantal keer per week. Ze blogt hier over van alles wat met honden te maken heeft en deelt ze haar passie met haar lezers. Ze is trotse eigenaresse van Dwergkees Xena, haar grote liefde.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *