Puppy Xena
Gastblogs Winkels & Merken

Instagram Birthday Give Away

Xena is vandaag 1 jaar geworden en WAUW! Wat was het een succes vandaag! Ik wil allereerst iedereen heel erg bedanken voor het mee doen met onze birthday Give Away marathon op ons Instagram kanaal. Voor Xena haar verjaardag heb ik een leuk en nieuw concept bedacht namelijk een Give Away Marathon. De hele dag zijn er verschillende Give Aways online gekomen. Wij willen heel graag alle bedrijven bedanken die mee hebben geholpen aan onze eerste marathon! Heb jij de Give Aways nog niet gezien op ons Instagram kanaal? Dan raad ik je aan om zeker eventjes een kijkje te nemen. Je kan nog mee doen t/m 06/08/2018. Klik hier voor ons Instagram kanaal. In deze blog wil ik jullie nog eventjes iets meer vertellen over de bedrijven die mee hebben gedaan. Ook wil ik jullie net wat meer informatie geven over de producten die worden weggeven.

BeachPaws.be:

In de tweede ronde stond BeachPaws.be centraal. In deze ronde kan je een tegoedbon winnen t.w.v. €15,- die je kan besteden in de webshop van BeachPaws.be. Hoe leuk is dat! Zo kan jezelf iets moois uitkiezen voor je trouwe viervoeter. Wil je mee doen met deze actie? Klik dan hier. Op haar eigen Instagram kanaal zie je hele mooie producten voorbij komen en hier kan je alvast wat inspiratie op doen. Een leuk weetje over BeachPaws.be is dat Evelyne de eigenaresse is van BeachPaws. Ze kreeg inspiratie voor haar webshop en haar eigen gemaakte producten toen zij zelf een strandwandeling aan het maken was met haar eigen honden. Vandaar natuurlijk de naam BeachPaws.be! Wil je meer informatie over BeachPaws of wil je alvast een kijkje nemen in haar webshop? Klik dan hier.

TySy Fotografie:

Iedereen die verliefd is op de foto’s die wij hebben laten maken van Xena door TySy Fotografie, dit is je kans! Want in de derde ronde geven wij namelijk een gratis fotoshoot weg en daarbij krijg je na afloop 4 gratis foto’s! Dat is toch een mega kans die je niet kan laten lopen! Wil je meedoen met deze winactie? Klik dan hier. De fotoshoot is in de omgeving van Eindhoven. Onze fotoshoot hebben wij ook in de regio Eindhoven gedaan dus wie weet ga jij wel dezelfde plekjes zien als waar wij met Xena zijn geweest. Mocht je graag meer foto’s willen hebben dan is dit natuurlijk geen enkel probleem! Deze kan je later altijd nabestellen tegen een kleine vergoeding. Wil je weten hoe zo’n fotoshoot er nou aan toe gaat? Klik dan hier voor onze blog over TySy Fotografie. Wil je graag meer foto’s zien van TySy Fotografie? Check dan zeker eventjes haar Instagram kanaal, haar website of haar Facebook pagina.

Pixiespantry.be:

In de vierde ronde mogen wij van Pixiespantry.be een hele mooie halsband naar keuze weggeven van het merk Zee.Dog. Hoe vet is dat?! Ann is de eigenaresse van de webshop Pixiespantry.be en daar biedt zij hele mooie en unieke producten aan voor je hond en kat. Onze trouwe volgers weten wel dat wij stiekem heel erg fan zijn van Pixiespantry.be. Je kan in haar webshop originele en trendy producten vinden die je zeker niet tegen gaat komen in de reguliere dierenwinkels. Wil je graag mee doen met deze Give Away? Klik dan hier. De halsbanden van het merk Zee.Dog staan bekend om de vrolijke en felle kleurtjes. Wil je graag weten wat Pixiespantry.be nog meer aanbiedt? Check dan ook zeker eventjes hun Instagram kanaal voor meer producten.

Petshot.be:

Petshot.be biedt heel veel verschillende producten en diensten aan. Super leuk en gevarieerd! Denk hierbij aan fotoshoots maar ook aan hele mooie manden voor je hond. In deze ronde van de marathon mogen wij een heerlijk pakket van Smoofl weggeven. In dit pakket zit een ijsmix en heerlijke Smoofl koekjes. Een echt verwenpakket dus! Ik denk dat onze volgers wel weten dat Xena echt fan is van Smoofl. Wij vonden het daarom ook echt een feest om dit pakket vandaag op haar verjaardag weg te mogen geven. Wil je graag mee doen met de Give Away klik dan hier. Neem ook zeker eventjes een kijkje in de webshop van Petshot.be want ik ben echt verliefd op de handgemaakte manden! Wil je graag haar foto’s bekijken die zij maakt tijdens haar fotoshoots neem dan eventjes een kijkje op haar Instagram kanaal. Daar vind je een aantal van haar mooie creaties.

Skýlos:

En last but not least!!!!! Mogen wij een hele mooie lijn weggeven van Skýlos! De winnaar mag een lijn t.w.v. €19,50 uitzoeken en de kleurtjes helemaal zelf samenstellen. Hoe leuk is dat! Lisa is de eigenaresse van Skýlos. Zij maakte altijd hele mooie lijnen voor haar eigen hond maar op een gegeven moment kreeg Dex wel heel veel verschillende lijnen. Lisa besloot om te beginnen met Skýlos. Skýlos betekent “hond” in de Griekse taal. Ik vind het zo’n leuke naam en Lisa maakt zulke mooie lijnen! Stiekem zijn wij nu al een beetje jaloers op de winnaar. Wil je meer inspiratie hebben over hoe jij jouw eigen lijn kan gaan samenstellen neem dan zeker eventjes een kijkje op haar eigen website, Instagram kanaal of Facebook pagina. Wil je graag mee doen met deze winactie? Klik dan hier.

Nogmaals, ik wil alle bedrijven die mee hebben gedaan heel erg bedanken voor hun enthousiasme en het beschikbaar stellen van deze geweldige prijzen! Ook wil ik al onze volgers bedanken want Xena heeft zich echt heel erg jarig gevoeld op deze dag vol met aandacht en super lieve berichtjes. Je kan nog mee doen met alle Give Aways t/m 06/08/2018. Op 07/08/2018 maken wij alle winnaars bekend! Wil jij nog kans maken op onze Give Aways neem dan nog even een kijkje op ons Instagram kanaal.

Shelley

Shelley is de bedenkster van hondenwereldonline.nl. Hier blogt ze een aantal keer per week. Ze blogt hier over van alles wat met honden te maken heeft en deelt ze haar passie met haar lezers. Ze is trotse eigenaresse van Dwergkees Xena, haar grote liefde.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *