Hond en gezin Verzorging Verzorgingstips Voeding & Snacks Winkels & Merken

Wat vinden wij nou echt van de producten van Braaaf!?

Wat vinden wij nou echt van de producten van Braaaf? Wil je onze eerlijke mening weten over de producten van Braaaf dan moet je zeker verder lezen. Wat maakt hun producten en bedrijf nou zo bijzonder? Wat doen zij anders dan andere? En nog belangrijker vind Xena hun snacks nou echt zo lekker?

Braaaf:

Onze mening over Braaaf in het algemeen is heel erg positief! Ze kunnen je goed adviseren over de juiste producten. Hun website is heel erg overzichtelijk en wat ik ook heel erg belangrijk vind is dat je de snacks van Braaaf overal wel kan krijgen! Ben je met je hond op vakantie dan is de kans heel groot dat je Braaaf tegen komt. Hun uitgangspunt is “Wij zetten de hond op de eerste plek” dat moet naar mijn mening het uitgangspunt zijn van elk bedrijf die accessoires, snacks of voer verkoopt voor dieren. Wij hebben een paar producten mogen uittesten en daar was ik super blij mee! Sommige producten kenden we al van een ander bedrijf waardoor wij goed konden vergelijken welke er nou echt beter zijn en sommige producten kenden wij nog helemaal niet.

Buffelhuid:

We mochten een aantal producten testen die uit de Buffelhuidlijn komen. Xena is normaal echt dol op producten gemaakt van Buffelhuid en als er dan nog een laagje kip of eend erom heen zit dan is Xena verkocht! Maar Xena haar probleem met deze botjes is wel altijd dat ze de eend of de kip ervan afschraapt en ze het botje verder laat liggen. Ze kijkt er dan ook echt niet meer naar om. Behalve de botjes van Braaaf! Die gaan tot het laatste kleine mini stukje op! Ik vermoed dat dit komt omdat Braaaf alleen werkt met een schonere en dus gezondere huid en dat daardoor Xena zich ook vol overgave stort op het botje zelf.

Vis:

Ik weet dat Xena vis heel erg lekker vind maar toch kopen wij het niet vaak. Ik weet niet precies wat dat is, ligt het aan de geur waardoor het mij tegen houd? Geen idee! Zelf ben ik ook geen vis liefhebber dus misschien dat dat de reden is waardoor ik hier minder snel voor kies. Maar nu wij een aantal producten uit de vislijn van Braaaf hebben mogen proberen en ik gezien heb hoe enthousiast Xena word van een heerlijk zalm kluifje, weet ik zeker dat wij dit meer voor haar gaan kopen. Leg je 5 zakjes met snacks neer dan weet ik zeker dat ze voor de vis gaat (of voor de botjes met kip!). En als je hond het lekker vind waarom dan niet?! Ik ben wel benieuwd waar kies jij sneller voor? Vis of vlees?

Wij zouden het echt super vinden als we nog meer producten konden uittesten van Braaaf! Wat zijn wij enthousiast geworden over de producten. Inmiddels weten wij waar we in de buurt onze producten kunnen halen dus we hebben een Braaaf fan erbij! Ben jij al Braaaf fan? Heb jij de producten al getest? En volg jij Braaaf al op social media? Nee? Vergeet ze dan zeker niet te volgen op Instagram en Facebook. Wil je het hele assortiment zien klik dan hier. Wij hebben ook al een hele leuke shoplog voor jullie geschreven over Braaaf. Heb jij deze nog niet gelezen? Klik dan hier. Voor een kijkje achter de schermen bij Braaaf klik hier.

*Deze blog is in samenwerking met Braaaf! Al onze meningen in deze blog zijn onze eigen ervaringen.

Shelley

Shelley is de bedenkster van hondenwereldonline.nl. Hier blogt ze een aantal keer per week. Ze blogt hier over van alles wat met honden te maken heeft en deelt ze haar passie met haar lezers. Ze is trotse eigenaresse van Dwergkees Xena, haar grote liefde.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *