Hond en gezin Verzorging Verzorgingstips Winkels & Merken

Interview Huisdier DeLuxe

In samenwerking met Huisdier DeLuxe mogen wij een hele mooie honden cave weggeven van het merk Napzzz! Om dit te vieren hebben wij een heel leuk interview gedaan met Lisette van Huisdier DeLuxe. In dit interview kom je van alles te weten over Lisette en haar eigen bedrijf. Volg je Huisdier DeLuxe nou nog niet op Instagram? Doe dit dan snel! Voor de winactie van de honden cave van het merk Napzzz, kan je terecht op onze eigen Instagram kanaal! Wil je direct een kijkje nemen op Huisdier DeLuxe? Klik dan hier.

Stel jezelf eens voor!

Ik ben Lisette en ik ben 32 jaar oud! Ik ben dagelijks bezig met al mijn dieren. Ik heb zelf 2 dwergteckels, een kat en een paard. Mijn motto is eigenlijk waar mijn dieren zijn is mijn thuis! Als het mogelijk was had ik nog veel meer dieren willen verzamelen. Omdat dieren mijn passie is ben ik begonnen met Huisdier DeLuxe!

Hoe is Huisdier DeLuxe ontstaan?

Mijn droom is om met dieren te werken en ik wou graag iets voor mezelf beginnen! Echter werk ik naast Huisdier DeLuxe ook nog is full time bij een ander bedrijf en daardoor is het erg lastig om iets op te bouwen. Toen ik in aanraking kwam met affiliate marketing dacht ik “dat is nou perfect voor mij” zo is er een affiliate shop ontstaan, Huisdier DeLuxe. Toch iets voor mezelf maar wel iets wat ik gemakkelijk naast mijn full time job kan runnen en waar ik mega trots op ben!

Kan je iets meer vertellen over je affiliate shop?

Huisdier DeLuxe is dus geen op zich zelf staande webshop. Een affiliate webshop betekent dat je via onze website wordt door gelinkt naar één van onze aanbieders. Daar bestel je uiteindelijk het product, je betaalt het product aan hun en zij zorgen er ook voor dat het pakketje naar jou toe gestuurd word. Mijn webshop is wel ingericht als een “echte” webwinkel. Alle producten van onze aanbieders kun je dus terug vinden op de webshop en automatisch zie je de goedkoopste aanbieder. Als je dus zelf nooit verder zoekt naar de goedkoopste aanbieder dan is onze site echt heel erg interessant. Het kan je namelijk behoorlijk veel schelen in je portemonnee!

Waarin probeer jij jezelf te onderscheiden ten opzichte van andere shops?

Doordat Huisdier DeLuxe een affiliate shop is kunnen wij de laagste prijzen “aanbieden”. Dit is bij andere webshops vaak onduidelijk waar je de goedkoopste prijs kan vinden. Bij ons vind je automatische de goedkoopste aanbieder bovenaan. De aanbieders op onze website kun je gegarandeerd vertrouwen. Omdat wij een klein bedrijf zijn hebben wij dit allemaal zelf kunnen uittesten wat super fijn is! Via ons Instagram kanaal vind je altijd de leukste en beste aanbiedingen van onze aanbieders. Daar blijf je dus op de hoogte van de leukste nieuwtjes!

Kan je iets meer vertellen over de honden cave?

De honden cave is wat mij betreft echt een super slim idee! Honden houden echt heel erg van beschutting, dit geeft ze een veilig gevoel. Een honden cave kan dit iedere hond bieden doordat ze er echt in kunnen gaan liggen. De honden cave dit wij weg gaan geven is van het merk Napzzz. Wat ik echt een top merk vind als het om een honden cave gaat!

Wat is jou droom voor Huisdier DeLuxe?

Huisdier DeLuxe run ik nu in mijn eentje en omdat ik ook nog er naast full time werk kost het veel tijd! Ik ben nu druk bezig om de site helemaal klaar te maken en naar mijn wensen te maken zodat ik er helemaal tevreden over ben. Ik zou al mega trots zijn als mensen over Huisdier DeLuxe zouden praten en andere mensen zouden adviseren om een kijkje te nemen op mijn site! Verder wil ik alle ontwikkelingen afwachten maar ik ben er druk mee bezig om er een succes van te maken!

Wij wensen Lisette heel erg veel succes met het runnen van haar shop! Wij zijn heel erg enthousiast geworden over Huisdier DeLuxe. Ik vind het een top idee dat je direct kan zien welke producten het goedkoopst zijn. Dat scheelt een hele hoop. Ben jij ook enthousiast geworden? Neem dan zeker even een kijkje op Huisdier DeLuxe. En vergeet zeker niet deel te nemen aan onze winactie op ons Instagram kanaal.

Shelley

Shelley is de bedenkster van hondenwereldonline.nl. Hier blogt ze een aantal keer per week. Ze blogt hier over van alles wat met honden te maken heeft en deelt ze haar passie met haar lezers. Ze is trotse eigenaresse van Dwergkees Xena, haar grote liefde.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *