Braaaf
Hond en gezin Verzorging Verzorgingstips Voeding & Snacks Winkels & Merken

Braaaf! Hoe Braaaf ben jij?

Hoe Braaaf ben jij? Braaaf is hét merk als het gaat om heerlijke en gezonde snacks voor je hond! Om jullie een kijkje achter de schermen te geven van dit leuke bedrijf hebben wij de handen in één geslagen en mocht ik hen alles vragen wat ik graag wou weten en waar ik nieuwsgierig naar was! Vandaag lezen jullie hun antwoorden. Wil je direct een kijkje nemen op hun website? Klik dan hier. Ohja en vergeet ze ook zeker niet te volgen op Instagram en Facebook.

Hoe is Braaaf ontstaan?

Braaaf is ontstaan vanuit de liefde voor honden! Er is veel kwalitatief goed hondenvoer te koop voor elke portemonnee, maar in de categorie hondensnacks zagen wij dit niet echt terug. Daarom hebben wij kauwproducten en gedroogd vlees in vorm van beloningen en traktaties van hoog kwaliteit laten ontwikkelen. Onze mening is dat door onze snacks nu de bijvoeding beter aansluit bij de gewone voeding van de hond.

Welke producten hebben jullie als eerste geïntroduceerd?

Braaaf

De eerste producten die wij op de markt brachten was onze Buffelhuidlijn. Geproduceerd uit a-kwaliteit extra hard geperst huid, zowel aan de buitenzijde als van binnen. Wil je meer lezen over deze lijn? Klik dan hier.

Wat is jullie favoriete product en raden jullie aan iedereen aan?

Wij kunnen echt niet kiezen! (Xena en ik trouwens ook niet!) Het is belangrijk om de snacks die je aan je hond geeft altijd aan te sluiten op de voeding van je hond. Het is daarom voor elke hond anders welke snack er geschikt is voor hem of haar. Dierenspeciaalzaken kunnen je goed adviseren wat de beste voeding voor je hond is, maar op het gebied van bijvoeding blijven ze wat achter. Wist je bijvoorbeeld dat honden gemiddeld 30 minuten kauwbehoeften per dag hebben? Als ze niet voldoende kunnen kauwen, gaan ze overal in bijten en dat is iets wat je als baasje natuurlijk niet wilt!

Zijn er nog leuke producten die binnenkort nieuw aan het assortiment worden toegevoegd?

Natuurlijk we blijven ons ontwikkelen en vinden het dan ook leuk om nieuwe producten te blijven introduceren! Met trots hebben we onze nieuwe slagersproducten geïntroduceerd. Dit zijn gedroogde botten en gedroogd vlees. Onze slagersproducten bestaan voor 100% uit Europese ingrediënten en worden in Europa verpakt en verwerkt.  

Jullie hebben inmiddels ook andere producten die jullie verkopen. Bijvoorbeeld Urine Off en True Hemp. Kunnen jullie daar iets meer over vertellen?

Urine Off is een biologisch product dat urinegeur en -vlekken verwijdert uit tapijt, natuursteen en elk ander oppervlak. Erg handig (en diervriendelijk) moest je een puppy in huis hebben of een hond met zindelijkheidsproblemen. Dit is trouwens niet alleen voor vervelende geurtjes van honden maar voor elk huisdier hebben wij een bijpassend product. Doormiddel van het handige “Urine Finder” lampje spoor je zo het probleem op! Wil je meer weten over deze producten? Klik dan hier.

True Hemp is een product op basis van Hennep dat diverse positieve werkingen heeft voor de hond. Zo is er een product voor heup en gewricht, huid en vacht of een product met een kalmerende werking. True Hemp is een pionier op het gebied van natuurlijke en nuttig producten om de hond een nog betere kwaliteit van leven te kunnen bieden. Meer lezen over deze producten? Klik dan hier.

Waar kunnen wij Braaaf allemaal kopen en in welke landen kunnen wij Braaaf vinden?

Braaaf

Je kan Braaaf in heel veel landen terug vinden namelijk in Nederland, België, Duitsland, Polen, Zweden, Noorwegen, Finland, Letland, Denemarken, Frankrijk, Spanje, Bulgarije, Zwitserland, Oostenrijk, Taiwan en China! In Nederland vind je ons in de verschillende dierenspeciaalzaken en tuincentra’s. Er is bijna altijd wel een verkooppunt in de buurt. Mocht je niet weten waar je Braaaf kan aanschaffen dan kan je ons altijd een bericht sturen!

Jullie geven aan dat Braaaf IFS-gecertificeerd is wat houdt dit precies in?

Het IFS-keurmerk is een kwaliteitskeurmerk, waarvoor er een jaarlijkse controle plaatsvindt die nagaat of wij EN onze leveranciers werken en handelen conform de gestelde eisen in de voedingsindustrie. Oftewel het beste bewijs dat je producten echt het kwaliteitskeurmerk waardig zijn.

Zijn er nog andere dingen die jullie graag mee willen geven aan onze lezers?

Ja! Zorg dat honden voldoende kauwplezier hebben, zodat de hond een waardig onderdeel van ieder gezin is. Honden worden namelijk rustiger, prettiger en nog aanhankelijker als ze hun ca. 30 minuten dagelijkse kauwbehoefte krijgen. Veel plezier met je gezinslid!

Wij zijn echt mega fan geworden van Braaaf! Jullie gaan binnenkort nog veel meer lezen over Braaaf onder andere een leuke shoplog en review dus blijf zeker ons Instagram kanaal volgen om op de hoogte te blijven van de nieuwste blogs. En hoe Braaaf ben jij? En wat is jouw favoriete Braaaf snack?

*Deze blog is in samenwerking met Braaaf! Alle meningen zijn onze eigen ervaringen.

Shelley

Shelley is de bedenkster van hondenwereldonline.nl. Hier blogt ze een aantal keer per week. Ze blogt hier over van alles wat met honden te maken heeft en deelt ze haar passie met haar lezers. Ze is trotse eigenaresse van Dwergkees Xena, haar grote liefde.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 Reacties

 1. Desiree Twaalfhoven zegt:

  Beste, zou graag willen weten waar rond Bergen op Zoom jullie Braaaf producten verkopen! Met vriendelijke groet, Desiree

  1. Beste Desiree,

   Bedankt voor je berichtje en je interesse in de producten van Braaaf!
   Als je graag wilt weten waar het dichtstbijzijnde verkooppunt bij jouw in de buurt is kan je altijd een berichtje sturen naar Braaaf.
   Dit kan je doen via hun social media kanalen of via de mail (info@braaaf.nl)

   Ik hoop dat ik je hiermee iets verder heb kunnen helpen!
   Groetjes,

   Shelley en Xena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *