Canvas
Hond en gezin Kinderen Winkels & Merken

Canvas van Fotofabriek.nl

Vorig jaar hebben wij een fotoshoot gedaan met TySy Fotografie. We mochten toen al een heel mooi fotoboek uitzoeken van Fotofabriek.nl met alle foto’s erin van de fotoshoot. Nu dit jaar mochten we een mooi canvas uitzoeken. De volgers die mij vorig jaar al volgde kunnen zich vast nog wel herinneren dat ik dat super graag wou maar ik wist nooit zo goed waar ik een mooi canvas kon bestellen. In deze blog vertel ik je wat ik van de canvassen vind van Fotofabriek.nl. Wil je direct een kijkje nemen op hun website? Klik dan hier.

Canvassen

Canvas

Ik vind een foto op canvas heel erg leuk! Het past bij de landelijke stijl in ons huis alleen vaak vind ik dat een canvas de foto vaag maakt. We hebben al een aantal keer een foto op canvas besteld bij een andere websites en elke keer was het toch een kleine teleurstelling. Nadat we de fotoshoot hadden gehad met TySy Fotografie zei ik direct “Ik wil in ieder geval 1 foto op canvas!” maar waar bestel je dan een mooie canvas? Eentje die je foto niet vaag maakt en nog een lastigere keuze is welke foto moet ik dan kiezen?

Fotofabriek.nl

Na een succesvolle samenwerking vorig jaar met Fotofabriek.nl vonden we beide dat het wel weer tijd werd voor een nieuwe samenwerking. En dit keer mochten we een canvas uitzoeken! Ik was super blij want dit betekende dat ik eindelijk mijn wens uit kon laten komen. Ik zocht één van mijn favoriete foto’s van Xena uit. De kleuren komen heel mooi overeen met de kleuren in ons huis waardoor ook de keuze op deze foto was gevallen! En ik bestelde het canvas via fotofabriek.nl. Enigszins wel een beetje voorzichtig omdat ik de vorige ervaringen nog in mijn geheugen had staan. Maar toch had ik er alle vertrouwen in! Het fotoboek van vorig jaar was zo mooi en van zulke goede kwaliteit! Dat moest vast goed komen!

Pakketjes tijd!

Canvas

We hadden het canvas besteld en hadden hem super snel in huis. Als je een canvas besteld op Fotofabriek.nl voor 12:00 dan heb je hem de volgende dag al in huis! Toen ik het pakketje van de postbezorger had ontvangen kon ik gewoon niet wachten om hem te openen! Ik maakte het pakket open en ik dacht echt “wauw!” Dit is wel even andere ervaring als de vorige keren. Zelfs mijn vriend is er zo blij mee dat we het canvas niet in de keuken gaan ophangen zoals de bedoeling was maar dat we hem gewoon lekker in de huiskamer neer gaan zetten! Het bestellen van het canvas was net zo eenvoudig als de vorige keer met het fotoboek. Wil je zien hoe je dit moet doen? En wat de opties zijn? Wij laten het je zien in de onderstaande video!

Video

Ik ben heel erg nieuwsgierig of jij ook een canvas hebt van je hond of dat je dit graag zou willen? Wil jezelf een canvas bestellen bij Fotofabriek.nl? Klik dan hier. Je kan ook terecht bij Fotofabriek.nl voor een mooi fotoboek, kalenders en je kan natuurlijk ook gewone foto’s bestellen. Vergeet Fotofabriek.nl ook niet te volgen op Instagram.

*Deze blog is geschreven in samenwerking met Fotofabriek.nl. Alle meningen zijn onze eigen ervaringen.

Shelley

Shelley is de bedenkster van hondenwereldonline.nl. Hier blogt ze een aantal keer per week. Ze blogt hier over van alles wat met honden te maken heeft en deelt ze haar passie met haar lezers. Ze is trotse eigenaresse van Dwergkees Xena, haar grote liefde.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *