Fotografie project
Adjani van TySy fotografie Gastblogs Onze gastbloggers Winkels & Merken

TySy Fotografie Project “Be Your Own Kind of Beautiful

Voor dit fotografie project ging ik opzoek naar speciale hondjes, hondjes die net iets anders zijn dan andere hondjes. Bijvoorbeeld omdat ze een pootje of oog missen, of omdat ze getekend zijn door littekens. Deze hondjes zet ik gratis op de foto, om ze zo in het zonnetje te zetten en leg ik ze van hun mooiste kant vast, precies zoals ze zijn. Zo heb ik al enkele mooie honden mogen fotograferen met bijzondere verhalen. En er staan nog een paar bijzondere honden op de planning.  Heb jij  ook zo’n mooi bijzonder hondje, en vind je het leuk om een fotoshoot met hem of haar te doen? Stuur me dan gerust even een berichtje!

Zoefzoef 3-poot ROEF fotografie project

Het missen van een pootje was voor de Roemeense rescue Roef (mixje van vanalles, 3,5 jaar) helemaal geen belemmering om over de hei te racen! Hij raakte (waarschijnlijk) door een aanrijding met een auto zo zwaar gewond, dat zijn poot geamputeerd moest worden. Roef kreeg een kans in Nederland mede dankzij stichting HondenBrokkenMakers.

One Ear Eddy!Fotografie project

Eddy verloor zijn oortje, toen zijn mams bij de geboorte per ongelijk zijn oortje pakte bij het doorbijten van het vruchtvlies. Het is nog geprobeerd te repareren bij de dierenarts maar zonder succes. Gelukkig voor kleine Eddy is zijn gehoor niet beschadigd en hoort hij prima! Dat hij een oortje minder heeft maakt hem niet minder geweldig. Hij is net zo fit en speels als zijn broertje en zusjes. Hij is een echte ontdekker, kijk de kleine stoere man hier voor de eerste keer op de hei!

Stunning StitchFotografie project

Stitch (3,5 jaar) is een klein maar zeer dapper hondje, die in de Spaanse straten werd gevonden met zijn oog uit zijn kas, bungelend aan nog maar 1 zenuw. Na een lange weg van fysiek en mentaal herstel geniet hij nu van een heerlijk leven in Nederland. Meer lezen over Stitch, en meer foto’s zien van de shoot? Kijk dan even hier.

Fotografie projectBlij Ei “Baby Aris” 

Kleine Aris werd als pupje geboren, langs een hele drukke weg in Griekenland. 3 pupjes van het nestje van 5 werden aangereden door een auto, 2 van Aris zijn broertjes en zusjes overleefde dit niet en Aris brak zijn poot. Hij werd van de straat gehaald en van de nodige medische zorg voorzien. Een lieve pleegmoeder ving hem op in Nederland, met het idee om voor hem als hij er klaar voor was een fijn thuis te zoeken. Dit liep anders, want kleine Aris groeide al snel uit tot een grote jongen die zijn kleur ook al niet mee had (grote zwarte honden worden over het algemeen niet snel geadopteerd) én ook nog eens medische problemen had. Zijn pootje moest ondanks alle geweldige inzet van zijn pleeggezin en zijn dierenarts (ja zijn “eigen dierenarts”) dan toch nog geamputeerd worden. Maar ondanks zijn lange weg naar herstel en het missen van een pootje, is Aris altijd een groot blij ei gebleven. Hij leeft nog altijd bij zijn pleeg gezin, maar hij had het er eerlijk gezegd ook niet beter kunnen treffen!

Wil je nou nog meer blogs van mij lezen? Neem dan zeker eventjes een kijkje op mijn pagina. Heb jij ook een bijzonder hondje met zijn eigen verhaal stuur mij dan zeker eventjes een berichtje! Dit kan via mijn Instagram, Facebook of via het contact formulier op mijn website.

Adjani TySy fotografie

Adjani over haar werk als hondenfotograaf:
"TySy Fotografie is ook vernoemd naar mijn 2 helden, TYson & JesSY. Zij zijn dé reden geweest dat ik me ben gaan specialiseren in hondenfotografie. Om zo de mooie, bijzondere momenten van het genieten van mijn honden vast te kunnen leggen."

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *