handgemaakte manden, petshot.be
Winkels & Merken

Het adres voor mooie handgemaakte manden, Petshot.be

Een tijdje geleden werden wij benaderd door Wendy van Petshot.be. Ik volgde Wendy al een tijdje vanwege haar mooie handgemaakte manden en zij vroeg ons of we het leuk zouden vinden om een keertje een handgemaakte mand te testen. Ja!!!!! Heeeeeel graag! Want wat heb ik een respect voor Wendy. Ze is zo creatief en talentvol! Volg je haar trouwens nog niet op Instagram dan is dat zeker een tip. Wendy maakt namelijk hele mooie handgemaakte manden voor honden en katten, ze is fotograaf en ze verkoopt hele mooie bandana’s en bowties voor katten. Wil je direct een kijkje nemen in haar webshop? Klik dan hier.

Handgemaakte manden:

Zoals ik net ook al vertelde maakt Wendy van Petshot.be hele mooie manden. Deze manden kan je gebruiken voor je hond en kat! Ze maakt ze helemaal zelf van katoen wol. Doordat ze de manden zelf maakt is ze heel flexibel en kan je de manden in elke gewenste kleur en maat bestellen. Wij hebben de standaard maat (40 cm bij 50 cm) en deze afmeting is echt perfect voor Xena. Zo heb je een beetje een idee welke maat je zelf nodig hebt voor jouw hond of kat. Deze standaard afmeting kost €44,95. Mocht je een grotere maat willen dan kan je dit bij Wendy gewoon aangeven. De kosten voor een afwijkende maat verschillen dus neem zeker eventjes contact met haar op voor meer informatie. Wil je de manden bekijken? Check dan zeker eventjes haar webshop. Ook kan je meer manden ter inspiratie vinden op haar Instagram kanaal. Bij Petshot.be kan je ook terecht voor handgemaakte manden van merino wol. Deze zijn €34,95 en ook deze kan je bestellen in verschillende kleuren. Je kan deze handgemaakte manden hier vinden.

Wat is onze ervaring met de handgemaakte mand?:

Wij waren echt opslag verliefd toen we de mand binnen hadden gekregen. Wat een mooie kleur en mooi afgewerkt! Xena was er ook direct weg van. Ik merk aan Xena dat ze hele volle gevulde manden minder fijn vind om op te liggen en liever op een kleedje ligt. Ik vind het zelf niet zo heel erg leuk om een kleedje in mijn woonkamer te leggen en daarom is deze mand echt perfect. Omdat hij vrij plat is vind Xena het echt heerlijk om lekker op te liggen. Zo ligt ze toch niet helemaal op de grond en is het dus een stuk warmer voor de winter maanden die er nu aan zitten te komen. Ook de rand die aan de mand zit vind Xena echt super fijn. Dit komt omdat ze als ze slaapt het liefst met haar kop ergens op ligt. De rand is daarvoor zeer geschikt omdat hij niet al te hoog is. Al met al is het echt een super fijne mand waar we heel erg veel plezier van hebben. En ik ben er zeker van dat we er in de wintermaanden nog meer plezier aan gaan beleven!

Fotografie:

Niet alleen is Wendy creatief met wol maar ze is ook heel creatief met haar fotocamera. Wendy is namelijk ook nog fotograaf en is te boeken voor shoots voor hond en kat. Ze maakt alle foto’s met natuurlijk daglicht en wauw! wat een mooie foto’s. Wil je meer foto’s van haar zien? Dan kan dit via haar verschillende Instagram kanalen. Ze heeft namelijk niet alleen een Instagram kanaal voor haar bedrijf Petshot.be maar ook voor haar honden Amber en Nanoek en natuurlijk mogen ook haar katten niet ontbreken op Instagram. Zo krijg je een heel mooi beeld van haar werk als fotograaf!

Hoe kan je bestellen?:

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je ook graag een mooie mand? Dan kan je natuurlijk een bestelling plaatsen bij Petshot.be. Dit kan je doen door een e-mail te sturen naar info@petshot.be. Vermeld hier ook zeker eventjes de code “Xena”. Je ontvangt dan namelijk niet alleen 15% korting op je bestelling maar ook zolang de voorraad strekt een heel leuk cadeautje van Smoofl!! Wil je meer lezen over onze ervaring met Smoofl? Klik dan hier. In de mail kan je vermelden welke kleur mand je ongeveer wilt. Er zijn echt heel veel kleuren verkrijgbaar dus ik wens je alvast heel veel plezier en succes toe met het uitkiezen van een mooie kleur! Deze actie is geldig t/m het einde van dit jaar. Voor vragen kan je natuurlijk ook altijd een mailtje sturen naar info@petshot.be. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor de manden maar je kan ook hier terecht voor een mooie fotoshoot.

Wij zijn echt super enthousiast over de mand en ik denk dat dit ook een heel mooi cadeau is voor je hond voor bijvoorbeeld de decembermaand. Het is wel verstandig om tijdig je mand te bestellen omdat alle manden dus handgemaakt worden. Wij en vooral Xena gaan er heel veel plezier aan beleven in de koude tijd die er nu aan zit te komen en ik wens elke hond zo’n mooie mand toe. Ik ben heel benieuwd of jij al zo’n mooie handgemaakte mand hebt en wat jouw ervaring is! Dus laat het ons zeker eventjes weten via onze Social Media kanalen.

 

*Deze blog is gemaakt in samenwerking met Petshot.be. Alle ervaringen en meningen zijn onze eigen ervaringen. 

Shelley

Shelley is de bedenkster van hondenwereldonline.nl. Hier blogt ze een aantal keer per week. Ze blogt hier over van alles wat met honden te maken heeft en deelt ze haar passie met haar lezers. Ze is trotse eigenaresse van Dwergkees Xena, haar grote liefde.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *