Opvoedtips Puppy Verzorgingstips Winkels & Merken

App de Dierenarts!

Soms kom je iets tegen en denk je, wauw wat een goed idee! Dit is wat ik dacht toen ik op de Instagram pagina kwam van App de Dierenarts. Na wat onderzoek gedaan te hebben dacht ik iedereen moet weten van dit initiatief. Daarom heb ik de stoute schoenen aan getrokken en heb ik ze een berichtje gestuurd voor een leuk interview. Wil je graag een kijkje nemen op de website van App de Dierenarts? Klik dan hier. Wil je direct in contact komen met een dierenarts, stuur dan een appje naar +31626269966. Vergeet niet dat bij spoed je altijd je eigen dierenarts moet bellen!

Hoe is App de Dierenarts ontstaan?

App de Dierenarts is ontstaan vanuit een probleem waar wij tegen aan lopen in ons eigen dierenartspraktijk. Men twijfelt vaak om advies te vragen of een dierenarts te bezoeken omdat ze vaak denken dat iets onschuldig is. Ook denken veel mensen dat internet een uitkomst bied maar naast alle goede adviezen die daar te vinden zijn, lezen we vaak ook slechte adviezen of worden de adviezen verkeerd geïnterpreteerd. Hierdoor kan zo’n advies juist averechts werken. Met App de Dierenarts willen wij graag het drempel verlagen om advies te vragen aan een dierenarts. Zo bieden wij iedereen de mogelijkheid om snel en kosteloos advies te vragen aan 1 van de dierenartsen in ons team. Ons ultieme doel is het dierenwelzijn verbeteren.

Hoe werkt App de Dierenarts precies?

App de Dierenarts werkt via WhatsApp. Je appt dus letterlijk met een dierenarts! Via onze website kan je direct een berichtje sturen maar je kan ook een WhatsApp berichtje sturen naar +31626269966. Het is dus niet nodig om een aparte app te downloaden om met ons in contact te komen. Je kan dus gewoon je WhatsApp gebruiken. Ook zijn wij bereikbaar op Facebook messenger. Je kan ons daar gewoon een privé bericht sturen en ook daar antwoorden wij op al jullie vragen. Het is altijd mogelijk om een foto of video naar ons toe te sturen om je bericht te ondersteunen. Vanuit een ticket systeem bekijken wij alle toegestuurde berichten en verdelen wij de vragen onder ons team. Het is afhankelijk van je vraag welk teamlid je te spreken krijgt. Soms wordt er nog gevraagd om extra informatie naar ons toe te sturen zodat wij de vraag zo goed mogelijk kunnen beantwoorden.

Hoe weet ik dat ik contact heb met een gediplomeerde dierenarts?

Ons team bestaat uit gediplomeerde dierenartsen, gedragsdeskundigen en paraveterinaire assistentes. Ze zijn allemaal werkzaam in een dierenkliniek. Op onze website kan je kennis maken met al onze teamleden.

Zijn jullie een vervanging van de eigen dierenarts?

App de Dierenarts is zeker geen vervanger van de eigen dierenarts. Wij zien App de Dierenarts meer als een toevoeging. Het doel van App de Dierenarts is om de twijfelende huisdier eigenaar die voorheen hun informatie op internet opzocht, nu van goed advies te voorzien. Wij geven namelijk ook vaak het advies om alsnog naar een dierenarts te gaan voor een verdere diagnose of behandeling. Gelukkig zien wij dat meer mensen na dit advies sneller naar een dierenarts gaan.

App de Dierenarts

Wanneer kan ik jullie precies bereiken?

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Dus ook s’avonds, in het weekend of op feestdagen. We proberen iedereen zo snel mogelijk van een passend antwoord te voorzien. We willen alleen wel mee geven dat App de Dierenarts niet bedoeld is voor spoedeisende zaken. Mocht je met spoed een dierenarts nodig hebben dan willen wij iedereen vragen om zo snel mogelijk contact op te nemen met de eigen dierenarts. Omdat wij dit iedereen zoveel mogelijk op het hart willen drukken krijgt iedereen na het insturen van een vraag, ook dit advies in een automatisch bericht

Kan ik voor al mijn huisdieren bij jullie terecht?

Ons team heeft door hun jaren lange ervaring al heel veel huisdieren gezien. Daardoor hebben wij met vrijwel ieder diersoort ervaring. Daarnaast hebben wij een groot netwerk van specialisten en experts die wij elk moment kunnen raadplegen als we er zelf niet uit komen. Stel vooral al je vragen aan ons en wij gaan direct voor je aan de slag!

Zodra mijn vraag beantwoord is kan ik een donatie schenken voor het advies, waar gaat dit geld heen?

Het gebruik van App de Dierenarts is geheel kosteloos! Na het beantwoorden van al jullie vragen word er inderdaad een link verstuurd en kan je daar een eenmalige donatie achter laten. Wij maken gebruik van Tikkie. Iedereen is hier geheel vrij in en je mag zelf bepalen welk bedrag je graag wilt doneren. De opbrengsten van de donaties gebruiken wij om App de Dierenarts kosteloos te houden en onze kosten zoveel mogelijk te beperken. Ons team werkt geheel vrijwillig en onbetaald waar wij ze heel erg dankbaar voor zijn! Naast het schenken van een donatie kan je ook een review achterlaten, dit waarderen wij enorm.

Willen jullie nog iets kwijt aan onze lezers?

In oktober 2018 zijn wij gestart met App de Dierenarts. Inmiddels hebben we al vele honderden vragen mogen beantwoorden. Er is ons 1 ding heel erg duidelijk geworden, er is veel vraag naar deze dienst. Nogmaals ons uiteindelijke doel is om het dierenwelzijn te verbeteren. Wij zijn geen vervanging voor de eigen dierenarts maar zeker een hele goede toevoeging! Wij zouden het super leuk vinden als je ons zou willen volgen op Instagram en Facebook. En onthoud, heb je een vraag over je huisdier? App de Dierenarts!

Wij willen App de Dierenarts heel erg bedanken voor het leuke interview! Wij zijn enorm enthousiast geworden over dit intitiatief. We willen ook alle dierenartsen bedanken die hier zich vrijwillig voor in zetten. Ik ben heel erg benieuwd of jullie net zo enthousiast zijn geworden over App de Dierenarts? Laat het ons zeker even weten!

Shelley

Shelley is de bedenkster van hondenwereldonline.nl. Hier blogt ze een aantal keer per week. Ze blogt hier over van alles wat met honden te maken heeft en deelt ze haar passie met haar lezers. Ze is trotse eigenaresse van Dwergkees Xena, haar grote liefde.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 Reacties

 1. Dennis noorlander zegt:

  Hallo mijn hond is in het oog gekrabd wat kan ik doen hij trekt een vlies over zijn oog heen ik ben ten einde raad
  Groeten
  Dennis Noorlander partida

  1. Hi Dennis,

   Bedankt voor je berichtje! Wat vervelend om dat te lezen zeg!
   Helaas is dit niet de pagina van app de dierenarts zelf. Ik zou je willen door verwijzen naar hun website. app de dierenarts. Of ik wil je aanraden om met je hond naar je eigen dierenarts te gaan.

   Ik wens jullie veel succes en beterschap!

   Groetjes,

   Shelley en Xena

 2. Nisa Yuksel zegt:

  Hoi met nyuksel ik heb een cavia die een geultje heeft op haar neus ik ging der aaien aan der hoofdje en der kwam wit lichtroze spul uit ik maak me wel een beetje zorgen

  Groetjes nyuksel

  1. Hi Nisa,

   Bedankt voor je bericht en wat vervelend om dat te lezen!
   Ik raad je aan om of even met je cavia naar een dierenarts te gaan of om even zelf contact op te nemen met app de dierenarts.
   Via hun website staat alles uitgelegd. Het nummer van app de dierenarts waar je naar toe kan appen is 06 26269966

   Ik hoop dat het snel een stukje beter gaat met je cavia.

   Groetjes,

   Shelley

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *