Een kijkje bij... Opvoedtips Puppy Verzorgingstips Winkels & Merken

Pet-resque, de noodsticker voor al je huisdieren!

Iedereen heeft wel is nachtmerries, ik ook! Een van mijn grootste angsten en nachtmerries zijn brand. Je vraagt je misschien af waarom? We wonen op dit moment met ze 3e in huis maar daarbij hebben we ook nog Xena en 2 konijnen! Hoe ga je die allemaal op tijd naar buiten krijgen? Toen ik de noodsticker zag van Pet-resque dacht ik, ja! Dit is de oplossing die ik nodig heb.

Wat en wie is Pet-resque?

Pet-reque is ontwikkeld door Rutger de Klein. Hij is de bedenker van de noodsticker. Maar wat betekent de noodsticker van Pet-resque nou precies? Rutger was opzoek naar een sticker waar hij op aan kon geven welke en hoeveel huisdieren hij heeft zodat er bij een noodgeval in zijn huis direct ingegrepen kon worden. Hij vond de gedachten namelijk vreselijk als zijn huisdieren tijdens een brand of koolmonoxide uitbraak vergeten zouden worden. Hij kwam tot de conclusie dat een sticker waarop dat allemaal aangegeven kon worden nog niet bestond en besloot om dit zelf te gaan ontwikkelen. Nadat de sticker helemaal ontworpen en geproduceerd was heeft hij direct contact gehad met de brandweer, hier moet namelijk elke huisdier eigenaar van af weten! De brandweer vond het een super goed idee en steunt zijn initiatief, het is voor hun nu in 1 oogopslag duidelijk of er dieren aanwezig zijn.

Waar plak je de sticker?

Je kan de sticker het beste plakken op je voordeur, achterdeur, raam of brievenbus. Ook is het mogelijk om de sticker te plakken in de meterkast. Je zou misschien denken waarom de meterkast? De eerste plek waar de brandweer naar toe gaat op het moment dat er bij jouw thuis brand is, is de meterkast! Dit komt omdat ze daar bijvoorbeeld het gas kunnen afsluiten. Zorg dat de sticker goed in het zicht geplakt word zodat hij direct opvalt als de hulpdiensten aan komen. Je kan de sticker ook buiten opplakken omdat de sticker UV-bestendig en waterproof is! Je kan natuurlijk op de sticker aangeven hoeveel en welke huisdieren je hebt. Dit kan je doen door met een waterproof merkstift erop te schrijven.

Waar koop je de sticker?

Je kan de sticker kopen op de website van Pet-resque. De sticker kost €2,99. Ook is het mogelijk om de sticker te kopen bij 1 van de verkooppunten. Wil je zelf graag ook de sticker verkopen in je eigen winkel? Stuur dan een e-mailtje naar info@pet-resque.nl. Pet-Resque doneert in de vorm voedselpakketten aan de dierenasiels van de dierenbescherming. Pet-resque heeft hier voor gekozen omdat de dierenbescherming zich inzet voor alle dieren. Ze komen altijd in actie als er een dier in nood is. Dit geldt ook bij brand of bij bijvoorbeeld wateroverlast. En wij hebben een hele leuke verrassing voor jullie.. want, je kan namelijk een noodsticker winnen op ons Instagram kanaal! Wil je weten wat je daar voor moet doen? Check dan eventjes onze Instagram pagina.

Wij vinden het initiatief van Pet-resque echt geweldig en zijn super blij dat wij nu een sticker in huis hebben zodat er bij ons direct zichtbaar is hoeveel dieren wij in huis hebben. Zo kan er in de chaos geen dier vergeten worden. Ook als je zelf niet thuis bent is het direct duidelijk dat er wel dieren binnen aanwezig zijn. Ik raad dan ook iedereen aan om zeker te overwegen om een sticker aan te schaffen. Het kost vrij weinig maar kan wel het leven van jouw lieve trouwe viervoeter (en natuurlijk andere dieren) redden! Wil je op de hoogte blijven van Pet-resque? Volg ze dan ook even op Instagram.

Shelley

Shelley is de bedenkster van hondenwereldonline.nl. Hier blogt ze een aantal keer per week. Ze blogt hier over van alles wat met honden te maken heeft en deelt ze haar passie met haar lezers. Ze is trotse eigenaresse van Dwergkees Xena, haar grote liefde.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *