Fotocadeau.nl
Do It Yourself Hond en gezin Shoplogs Winkels & Merken

Fotocadeau.nl

Een tijdje terug werden wij benaderd door Fotocadeau.nl met de vraag of wij het leuk zouden vinden om onze ervaring met hun bedrijf te delen op ons Instagram kanaal. Nadat ik de website van Fotocadeau.nl had bezocht, hele mooie producten had uitgekozen en ontvangen besloot ik dat ik niet alleen via Instagram onze ervaring met Fotocadeau.nl wilde delen maar dat ik dit aan een veel groter publiek wil doen. Want wat een leuke items kan je daar vinden en helemaal personaliseren naar jou eigen wens!

Wat onderscheidt Fotocadeau.nl:

Er zijn veel verschillende bedrijven waar je een foto op canvas kan laten drukken maar Fotocadeau.nl gaat net een stapje verder. Je kunt er niet alleen terecht voor een foto op canvas maar Fotocadeau.nl heeft een veel breder assortiment. Ze hebben heel veel verschillende, originele cadeaus voor jezelf, voor een vriend, vriendin of een familielid. Alle producten kan je helemaal zelf personaliseren met een eigen foto en tekst. Super leuk en origineel! Verder hebben ze jarenlange ervaring met het printen van fotocadeautjes. Zijn de producten scherp geprijsd en is het heel erg makkelijk om je eigen product te ontwerpen.

Wat zijn mijn favorieten?:

Sinds onze verhuizing kon de muur in onze slaapkamer wel wat opgevrolijkt worden. Daarom hebben wij zelf als eerste product de hexagons gekozen. Dit is net iets origineler dan een canvas. Ik vind het heel speels en je kan de hexagons makkelijk uitbreiden mocht je nieuwe foto’s hebben die je eraan wilt toevoegen! Verder heb ik nog gekozen voor een mooi fotoalbum. Onze dochter is inmiddels bijna 3 jaar oud en ik had nog helemaal geen fotoboek gemaakt van haar geboorte. De reden? Dat was eigenlijk altijd TIJD! Maar door het eenvoudige en praktische systeem van Fotocadeau.nl had ik mijn fotoboek zo in elkaar gezet! Het uitzoeken van de foto’s die ik er graag in wou hebben kosten mij het meeste tijd. Het derde product en misschien ook wel het product waar ik het meeste trots op ben is schilderen op nummer. Ik heb een hele mooie foto uitgekozen van Xena en die met de behulp van nummers helemaal zelf moet schilderen. Wat ben ik blij met het resultaat hiervan en wat een leuke bezigheid helemaal in tijden van lock downs. Wil je wel graag creatief bezig zijn maar is schilderen niets voor jou? Dan kan je ook voor diamond painting kiezen. Je uploadt een eigen foto en zodra je het pakketje hebt ontvangen versier je de foto met kleine diamandjes.

Ook is het leuk om eens een kijkje te nemen op de website van canvascompany.nl zij zijn een onderdeel van Fotocadeau.nl en helemaal gespecialiseerd in foto’s op canvas. Wil je een product bestellen bij Fotocadeau.nl vergeet dan niet de code XENA60 voor 60% korting op je bestelling!

Shelley

Shelley is de bedenkster van hondenwereldonline.nl. Hier blogt ze een aantal keer per week. Ze blogt hier over van alles wat met honden te maken heeft en deelt ze haar passie met haar lezers. Ze is trotse eigenaresse van Dwergkees Xena, haar grote liefde.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *