Bellfor
Hond en gezin Verzorging Voeding & Snacks Winkels & Merken

Bellfor! Natuurlijk beter! Voeding voor je hond.

Één van de struggles die wij hebben sinds wij Xena hebben is haar voeding. Alles waar geen brokken op staat gaat er prima in net zoals hondensnacks maar zodra het gaat om brokken etc. is het altijd een probleem. Bellfor las dat wij een probleem hebben met Xena haar voeding op hondenwereldonline.nl en vroeg ons om eens hun brokken te testen en te kijken of Xena hun brokken wel lekker vond. We kregen meerdere smaakjes opgestuurd om te kijken welke Xena het lekkerst vond en ze vroegen aan ons om onze mening te delen. Vandaag deel ik dus met jullie wat meer info over Bellfor, hun producten en onze mening over deze producten! Wil je direct een kijkje nemen op hun site? Klik dan hier.

Iets meer over Bellfor:

Bellfor is een echt Duits familie bedrijf. Ze hebben meer dan 30 jaar ervaring met de productie van hondenvoer. Ze produceren verschillende producten waaronder dus hondenvoer maar ook voedingsupplementen, snacks en verzorgingsproducten. Met al hun producten streven ze het doel na om de gezondheid van de honden voorop te stellen en de baasjes te ondersteunen met de keuze voor de juiste voeding voor hun dier. Ze hechten veel waarde aan kwaliteit van hun producten maar ook het milieu vinden zij erg belangrijk. Zo houden ze rekening met waar ze hun grondstoffen vandaan halen en houden ze rekening met milieu vriendelijke verpakkingen. Het team van Bellfor bestaat uit verschillende specialisten waaronder een dierenarts, natuurgeneeskunde en een fysiotherapeut. Een bedrijf die echt staat voor kwaliteit!

Droogvoer met zalm en beekforellen:

Bellfor

Het is dat ik persoonlijk geen vis lust maar als je dit leest dan denk je “oh wat een heerlijke maaltijd”! Dat denkt Xena ook als ik haar deze brokken voor schotel. Deze smaak is echt haar favoriet van de 3 smaken die wij hebben ontvangen. Er zit 71% verse vis in deze brokken en er zit geen vleesafval in verwerkt. Een zak van 2,5 kilo die wij hebben ontvangen kost €13,-. De prijs kwaliteit verhouding vind ik persoonlijk heel erg goed. Wil je meer info over deze brokken of wil je deze brokken direct bestellen voor je hond om uit te proberen? Klik dan hier!

Premium Plus met hoog vleesgehalte:

Bellfor

Deze brokjes hebben een hoog vleesgehalte van 61% vers vlees! Om je een beeld te geven alleen de kwaliteit brokjes hebben ongeveer dit gehalte. Als we kijken naar brokken die je in de supermarkt kan krijgen kom je uit op ongeveer een gehalte van 4%. Er zitten geen tarwe verwerkt in de brokken en ook geen soja. Qua smaak staan deze brokjes op nummer 2 maar ook deze brokken eet ze heel tevreden op. Eigenlijk geen 1 brok van Bellfor weigert ze zoals ze bij heel veel andere brokken wel doet. Wil je deze brokken bekijken? Klik dan hier.

Droogvoer met weide lam en wild konijnenvlees:

Bellfor

Zoals jullie misschien wel weten ben ik persoonlijk niet zo fan van konijnenvlees verwerkt in hondenvoeding. Laatst schreef ik hier een blog over en ik kreeg ook heel veel positieve verhalen over konijnenvlees. Honden die bijvoorbeeld door deze brokken geen last meer hadden van hun darmen etc. Dus ik was wel bereid om een keer een uitzondering te maken. Xena vond de bovenste 2 smaken zelf het lekkerst. Maar omdat ik zoveel positieve verhalen had gehoord wou ik toch graag noemen dat Bellfor ook voer heeft met konijnenvlees. Wie weet kan het jouw hond wel helpen! Wil je graag meer lezen over deze brokjes? Klik dan hier.

Mijn persoonlijke ervaring:

Bellfor

Wat ik persoonlijk mega fijn vind aan Bellfor is hun transparantie. Zo staat er niet in een klein hoekje de voedingstoffen maar is het gehele etiket van de verpakking een lijst met alle voedingstoffen die er in zitten. Ik persoonlijk vind dit een heel erg fijn idee! De brokken van Bellfor zijn allemaal vrij groot maar niet te groot voor Xena. De brokken zijn in de vorm van een driehoek en zijn 1,5cm groot. Dit voorkomt natuurlijk schrokken als je een hond hebt die wel zijn bak aanvalt! Ik vind het zelf heel erg fijn dat er zo’n hoog vlees/vis gehalte in de brokken zit en dat er geen gebruik word gemaakt van vlees/vis afval. De prijs vind ik ook heel erg meevallen. Vaak zie je dat brokken met een hoog vleesgehalte eigenlijk onbetaalbaar zijn maar ik vind dat de prijs heel erg goed is voor wat je krijgt. Wij raden de brokken van Bellfor daarom zeker aan! Ik ben heel nieuwsgierig of jij net zo enthousiast bent geworden over de brokjes als wij. Laat het ons zeker weten via onze social media kanalen.

*Deze blog is in samenwerking met Bellfor. Alle meningen en ervaringen die benoemd zijn in deze blog, zijn onze eigen ervaringen

Shelley

Shelley is de bedenkster van hondenwereldonline.nl. Hier blogt ze een aantal keer per week. Ze blogt hier over van alles wat met honden te maken heeft en deelt ze haar passie met haar lezers. Ze is trotse eigenaresse van Dwergkees Xena, haar grote liefde.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *