Studentendrukwerk
Hond en gezin Winkels & Merken

Bedank kaartjes, studentendrukwerk

Zoals jullie misschien wel hebben gezien werken we steeds meer met leuke acties via onze social media accounts! Denk bijvoorbeeld aan leuke kortingscodes maar ook winacties van mooie producten komen vaak aanbod! Steeds meer versturen wij zelf pakketjes met super leuke items en daar hoort natuurlijk een bedank kaartje bij. Maar hoe ontwerp je nou een persoonlijk bedank kaartje? Ga je dan voor een echte kaart? Of is misschien een unieke vorm wel leuker? Ik vroeg om hulp bij studentendrukwerk en zij hebben mij geweldig geholpen. In deze blog lees je veel meer over hun. Wil je direct een kijkje nemen op hun website? Klik dan hier.

Studentendrukwerk:

Eerst wat informatie over studentendrukwerk. Misschien denk je hoe kom je nou bij studentendrukwerk te recht? Je studeert toch helemaal niet? Nee dat klopt! Maar studentendrukwerk is er niet alleen maar voor de student! Je kan bij studentendrukwerk inderdaad terecht voor het laten drukken van je scriptie maar ze hebben ook hele andere producten zoals mooie kalenders, wanddecoratie, fotoboeken en zelfs onderzetters (Hoe leuk is het om je eigen hond op tafel te hebben liggen!?)

Bedank kaartjes:

Studentendrukwerk

Maar je kan hier ook terecht voor visitekaartjes. In ons geval bedank kaartjes! We waren opzoek naar leuke en mooie bedank kaartjes om toe te voegen bij de cadeau’s van de Give Aways maar we kwamen er zelf nooit uit. Ik had contact met een medewerkster van studentendrukwerk en ik legde ons probleem een beetje uit. Ik wist niet zo goed welk formaat ik wou en welke kaartjes nou geschikt waren om ook nog een persoonlijke tekst op te schrijven. Zij kwam met het geweldige idee om gebruik te maken van een visitekaartje. Een uniek formaat en op de achterkant van de visitekaartjes van studentendrukwerk kan je schrijven! Hoe geweldig is dat?

Ontwerpen:

Studentendrukwerk

Door het makkelijke systeem op de website van studentendrukwerk kon ik gelijk aan de slag met ons ontwerp! Ik maakte het ontwerp en ik bestelde de kaartjes direct. De volgende dag lagen de kaartjes al bij ons in de brievenbus. Super goede service! Als je wil weten of het product dat jij besteld ook de volgende dag al in huis kan zijn dan vind je hier een makkelijk overzicht. De kwaliteit van de kaartjes vind ik echt mega goed. De kleuren van de foto komen mooi over op de kaartjes en ze zijn heel erg stevig. Wij hebben gekozen voor horizontale kaartjes maar je kan ook kiezen voor verticale kaartjes.

De echte honden Instagrammer werkt regelmatig met leuke Give Aways. Hoe leuk is het dan om een persoonlijk kaartje te kunnen toevoegen in je pakket? Ben jij ook opzoek naar een bedank kaartje of wil je graag een kalender, fotoboek of wanddecoratie uitproberen? Neem dan zeker even een kijkje op de website van studentendrukwerk. Je kan ze ook terug vinden op Instagram. Ik zou zeker de volgende keer mee doen met onze Give Away al is het alleen al om zo’n mooi bedank kaartje te ontvangen!

Shelley

Shelley is de bedenkster van hondenwereldonline.nl. Hier blogt ze een aantal keer per week. Ze blogt hier over van alles wat met honden te maken heeft en deelt ze haar passie met haar lezers. Ze is trotse eigenaresse van Dwergkees Xena, haar grote liefde.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *