Soopa
Hond en gezin Opvoedtips Verzorging Verzorgingstips Voeding & Snacks Winkels & Merken

Soopa review!

Na al onze andere blogs over Soopapets hadden jullie natuurlijk ook nog een review van ons tegoed! Want hoe vinden wij de snacks van Soopa? Het is natuurlijk een hele andere snack als bijvoorbeeld de snacks van Braaaf! Deze snacks zijn namelijk veganistisch en heel erg gebaseerd op de behoefte van elke hond! In deze review lees je per product categorie wat wij er van vinden!

Chews:

Soopa

De chews heb je in 3 verschillende smaken. De coconut, papaya en sweet potato! Mijn persoonlijke favoriet (Ja! Deze snacks kan je zelf ook consumeren ;)) is de coconut! Ik ben zelf ook gek op alles waar coconut in zit. Xena haar favoriet is vooral de sweet potato! Ik weet niet waarom maar zodra ze de sweet potato ruikt word ze helemaal gek en doet ze er alles voor om de snack te krijgen! Met de chews kan je ook heerlijke snacks zelf maken voor je hond. Binnenkort delen wij een heerlijk receptje met jullie.

Dental sticks:

Soopa

Soopa heeft 6 (!) verschillende smaken dental sticks! Voor elke hond dus wel een favoriet! Xena haar favoriete dental stick is de smaak Banana and Peanut Butter. Dit is 1 van de nieuwste smaken bij Soopa. Ik persoonlijk dacht al voor dat we de snacks gingen uit testen dat dit een favoriet zou zijn van Xena. Ze kreeg vroeger namelijk regelmatig pindakaas in haar KONG als we weg gingen. Ook is ze altijd gek op banaan en kunnen wij thuis niet normaal een banaan eten zonder dat Xena bedelend erbij staat! Xena kan ook niet wachten tot onze dochter stukjes banaan gaat eten want ik weet zeker dat ze dan een boel toegestopt gaat krijgen.

Healthy Bites:

Soopa

Als je het mij vraagt zijn dit echt de perfecte beloningssnoepjes als je een veganistische oplossing zoekt of als je hond heel erg snel allergisch reageert op bepaalde ingrediënten. De Healthy Bites zijn te verkrijgen in 3 verschillende smaken en worden verpakt in een mega handig afsluitbaar zakje waardoor je niet altijd zit te knoeien met de snoepjes. Ik zelf heb altijd dat mijn zakken van mijn jas helemaal vies zijn door de kruimels van de snoepjes. Door de afsluitbare zakjes worden je zakken niet vies en blijven de snoepjes hun lekkere smaak behouden! Xena haar favoriete smaak is natuurlijk Cranberry and sweet potato!

Ik ben heel erg nieuwsgierig naar jouw favoriete Soopa smaak! Laat het ons zeker weten via ons Instagram kanaal. Volg je Soopa nog niet op Instagram? Doe dit dan zeker. Wil je meer info over de producten van Soopa check dan zeker eventjes hun website en onze andere blogs, het interview en de shoplog.

*Deze blog is in samenwerking met Soopa. Alle ervaringen zijn onze eigen meningen.

Shelley

Shelley is de bedenkster van hondenwereldonline.nl. Hier blogt ze een aantal keer per week. Ze blogt hier over van alles wat met honden te maken heeft en deelt ze haar passie met haar lezers. Ze is trotse eigenaresse van Dwergkees Xena, haar grote liefde.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *