Braaaf
Hond en gezin Shoplogs Verzorging Verzorgingstips Voeding & Snacks Winkels & Merken

Braaaf beloont! De grote Braaaf shoplog!

Wat kies jij uit voor je hond als je voor een schap staat met lekkere hondensnacks in een dierenwinkel of tuincentrum? Mijn ervaring is toch dat we elke keer voor dezelfde snacks gaan. Wat is er nou leuker om een keertje nieuwe snacks te ontdekken? In deze shoplog in samenwerking met Braaaf ontdek je heerlijke snacks die je zelf misschien nooit kiest! Welke ga jij uit proberen?

Braaaf roll sticks met eend:

Braaaf

Deze Braaaf Roll sticks met eend bestaan uit runderhuid en eendenborst. Het is een aanvullende snack voor je hond op zijn dagelijkse voeding. De sticks zijn 12cm lang. Deze sticks zijn vooral heel erg geschikt voor kleinere honden. Het draagt bij aan een goede gezondheid van het gebit. Je kan deze heerlijke snack shoppen bij verschillende webshops. De prijs is €9,95. Wil je meer lezen? Klik dan hier.

Braaaf geperst bot met kip:

Braaaf

Een geperst bot omhult met kip in de vorm van een kluif! Klinkt dat niet geweldig? Wist je dat je hond 30 minuten kauwbehoefte heeft per dag? Dit bot zorgt ervoor dat je hond een aantal dagen vooruit kan! Normaal schraapt Xena altijd alleen het kip van haar botjes af en stopt dan met kluiven. Maar bij de botjes van Braaaf eet ze ook echt het bot! Deze botjes zijn per 2 stuks verpakt en kosten €4,50. Wil je deze botjes ook shoppen? Klik dan hier.

Braaaf geperste staaf:

braaf

Deze geperste staven zijn gemaakt van 100% runderhuid. De botjes die wij hebben zijn 12,5cm lang. Er zitten 5 staafjes in 1 verpakking. Doordat het runderhuid is geperst zijn de botjes vrij hard waardoor je hond lang plezier heeft van deze heerlijke staafjes! Je shopt deze staafjes voor €3,95 bij bijvoorbeeld Medpets.nl! Wil je meer lezen? Klik dan hier.

Braaaf twister vlecht mini:

Braaaf

Deze mini Braaaf twisters zijn de ideale snack voor je hond. Door de vlecht is het een echte uitdaging voor je hond. Er zitten 5 vlechtjes in een verpakking en deze vlechtjes zijn 6cm lang. Xena vind ze echt mega lekker en raad ze je zeker aan! Bij bijvoorbeeld Huisdierplein.nl of medpets.nl kan je terecht voor heerlijke Braaaf producten en ook deze vlechten kan je hier kopen voor €3,75.

Braaaf schapenvet bonbons met zalm:

Braaaf

Wij hebben deze al eerder een keer uitgetest en we waren echt heel erg enthousiast! Xena vind ze echt heerlijk. Ook zijn deze bonbons mega gezond voor je hond. Het ondersteunt namelijk de hart-en bloedvaten, helpt bij het soepel houden van gewrichten en werkt verzorgend voor de huid en vacht. De bonbons zitten boordevol Omega 3, 6 en 9 en heeft een gunstig effect op het spijsverteringsstelsel. Het draagt ook nog bij aan de natuurlijke weerstand! Een gezondere snack bestaat dus bijna niet! Deze bonbons kan je shoppen voor €5,95.

Braaaf roll sticks zalm:

Braaaf

Deze aan de lucht gedroogde wilde Alaska zalm sticks zijn gemaakt van 100% zalmhuid. In de roll sticks zit omega-3. Dit draagt bij aan een gezonde huid en vacht van je hond. Je kan ze shoppen per zakje voor €6,95. Wil je meer lezen over deze heerlijke zalm snacks? Klik hier!

Braaaf zalm bites:

Braaaf

Deze bites zijn echt de perfect beloning voor je hond tijdens het trainen. Het zijn kleine snacks die je hond makkelijk en snel op kan eten. Het product bestaat volledig uit gedroogde zalm en bevat slechts 3,8% vet. Deze zalm bites zijn hypoallergeen en graan vrij. Je kan deze beloning shoppen voor €5,50. Wil je meer lezen? Klik hier.

Braaaf geperst zalmhuid:

Braaaf

Deze geperste zalmhuid botjes zijn beschikbaar in 3 verschillende maten. Ze hebben de vorm van een kluif. In de verpakking die wij hebben ontvangen zitten 4 kluifjes en het is een perfect maatje voor kleine honden. Ook deze botjes zijn gemaakt van 100% Alaska zalm en is dus 100% natuurlijk. Je kan ze hier shoppen.

Ik ben heel erg nieuwsgierig waar jou keuze normaal op valt en of jij nu een keertje een andere snack kiest? Laat het ons zeker eventjes weten via ons Instagram kanaal. Vergeet dan ook zeker niet om Braaaf te volgen. Dit kan via Instagram en via Facebook. Wil jij lezen in welke landen je Braaaf allemaal kan vinden en welke producten als eerste zijn geïntroduceerd op de markt? Klik dan hier.

*Deze blog is in samenwerking met Braaaf. Alle meningen zijn onze eigen ervaringen.

Shelley

Shelley is de bedenkster van hondenwereldonline.nl. Hier blogt ze een aantal keer per week. Ze blogt hier over van alles wat met honden te maken heeft en deelt ze haar passie met haar lezers. Ze is trotse eigenaresse van Dwergkees Xena, haar grote liefde.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *