Soopapets
Hond en gezin Shoplogs Verzorging Voeding & Snacks Winkels & Merken

De grote Soopapets Shoplog!

Hoe leuk is het om allerlei lekkere snacks uit te proberen voor je hond? Snacks die je misschien niet in de reguliere dierenwinkel kan kopen maar die wel heel gezond zijn voor je hond? Wij mochten de producten testen van Soopapets en we waren echt direct verkocht! In deze blog lees je alles over de ingrediënten, prijs en alles wat je nog meer wilt weten over deze heerlijke gezonde snacks! Wil je direct een kijkje nemen op hun webshop? Klik dan hier. Vergeet Soopapets ook niet te volgen op Instagram en Facebook.

Coconut Dog Treats:

Soopapets

Wist jij dat kokosnoot goed is voor gewichtsverlies bij honden en dat het een detox werking heeft? Een super product en een heerlijke snack dus! Per stuk bevat deze snack maar 7 calorieën. De stukjes kokosnoot bevat vitamine E en anti-oxidanten. De kokosnoot is ook super goed voor de huid en de vacht. Je shopt een zakje met snacks bij Soopapets voor €4,51. Er zitten veel stukjes kokosnoot in een zakje en de snacks zijn vacuüm verpakt. Je kan best een lange tijd toe met zo’n zakje. Wil je de snack bekijken op de website van Soopapets? Klik dan hier. Deze snacks zijn geschikt voor alle honden ouder dan 8 maanden.

Papaya Dog Treats:

Soopapets

Papaja is een sappige snack en een heerlijke traktatie voor jouw hond. Het zit boordevol vitamines en mineralen. Papaja kan de gevoelige maag van je hond verzachten. Als je hond een slechte adem heeft en dit komt niet door gebitsproblemen dan kan dit voort komen vanuit de maag. Het is dan zeker de moeite waard om is te kijken naar de voeding van je hond. Papaja helpt zeker om de vervelende geur te voorkomen. Je kan de papaja snacks kopen via Soopapets en je betaald dan €4,51. Ook deze snacks zijn vacuüm verpakt. Deze snacks zijn geschikt voor alle honden ouder dan 4 maanden.

Sweet Potato Dog Treats:

Soopapets

Zoete aardappel staat erom bekend om te helpen bij een gezonde spijsvertering. Door de structuur van deze snack draagt het ook bij aan de verzorging van het gebit voor je hond. Ook zorgt de zoete aardappel voor een goed en gezond immuunsysteem en zorgt voor sterke en gezonde ogen. Wil je de Sweet Potato Dog Treats shoppen? Dan kan dat hier. De chew snacks kan je ook in een voordeliger en grotere verpakking kopen. Deze snacks zijn geschikt voor honden ouder dan 4 maanden.

Dental Sticks Cranberry and Sweet Potato:

Dental Cranberry

De Dental sticks van Soopapets zijn graan vrij en hypoallergeen. In de Cranberry and Sweet potato sticks zitten anti-oxidanten, vezels en vitamine C. In 1 stick zitten 73 calorieën. Er zitten 4 superfood dental sticks in 1 verpakking. De losse verpakkingen kosten €4,51 maar ook deze kan je in een grotere verpakking krijgen waardoor je goedkoper uit bent. Wil je het gehele assortiment zien? Klik dan hier. Voor de losse dental sticks Cranberry and Sweet Potato klik hier.

Dental Sticks Carrot and Pumpkin:

Soopapets

De zaadjes van de pompoen staan ook wel bekend als “power zaadjes”. Ze zijn echt perfect voor de huid en de vacht van je hond. Ook deze sticks bevatten 73 calorieën per stuk. Deze sticks zijn voor alle honden geschikt vanaf een leeftijd van 6 maanden. Dus ook voor de senioren onder ons! Je shopt de sticks voor €4,51. Wil je meer lezen over deze heerlijke traktatie? Klik dan hier.

Dental Sticks Kale and Apple:

Soopapets

Boerenkool staat ook wel bekend als de koningin van het groene! In Nederland vinden wij boerenkool een “gewone” groente maar in andere landen staat deze groente echt bekend als een super food! Het geeft een boost aan het immuunsysteem van je hond. Het heeft enorm veel anti-oxidanten, ijzer, calcium en het zit boordevol belangrijke vitamines. Meer lezen over deze Dental sticks? Klik dan hier.

Dental Sticks Coconut and Chia Seed:

Soopapets

Een van de nieuwste aanwinsten van Soopapets zijn de Dental Sticks Coconut and Chia Seed. De kokosnoot olie zorgt voor een boost voor de hersenen van je hond terwijl de Chia zaad boordevol omega 3 zit wat zorgt voor een zachte vacht. Deze sticks zorgen er dan ook voor dat je hond een stuk blijer en gezonder door het leven gaat! Wil je deze heerlijke en gezonde snacks shoppen? Klik dan hier.

Dental Sticks Banana and Peanut Butter:

Dental Sticks banana and peanut butter

Ook deze sticks zijn net geïntroduceerd door Soopapets! En wij zijn echt verliefd! In pindakaas zitten gezonde vetten en vitamine E die zorgen voor een gezonde en glimmende vacht. Banaan zorgt voor de vezels in deze snack en is een goede bron van vitamines. Je kan de nieuwe sticks ook shoppen voor €4,51 bij Soopapets zelf. Klik hier voor de Banana and Peanut Butter sticks.

Healthy Bites Cranberry and Sweet Potato:

Soopapets

De Healthy bites zijn de perfecte snack om met je hond te trainen. Op de verpakking staat een richtlijn van de hoeveelheid die je per dag aan je hond mag geven. Voor deze snacks zijn dit voor een kleine hond 5 snacks, een middelgrote hond 10 snacks en voor een grote hond 15 snacks. In totaal zitten er 50 snacks in een verpakking. Wat wij zo fijn vinden aan deze snacks is dat ze in een klein afsluitbaar zakje zitten binnen in de verpakking. Je mag deze snack aan je hond geven als ze ouder zijn dan 6 maanden. Wil je meer lezen? Klik dan hier.

Healthy Bites Carrot and Pumpkin:

Soopapets

Soopapets heeft de Healthy Bites ook in de smaak Carrot and Pumpkin. Wil je meer weten over de smaak kijk dan hierboven naar de Dental Sticks. De Healthy Bites kan je shoppen voor €3,38. Je kan ook pakketten kopen van 3 pakjes (€9,04) of van 6 pakjes (€16,95) met Healthy bites. Wil je het gehele assortiment bekijken? Klik dan hier. Wil je de Healthy Bites Carrot and Pumpkin bekijken, klik dan hier.

Healthy Bites Kale and Apple:

Healthy Bites Apple and Kale

Ook de smaak Kale and Apple is te verkrijgen in de Healthy Bites. Wil je meer lezen over deze smaak kijk dan eventjes bij de Dental sticks. Alle Healthy Bites hebben maar 3 calorieën per stuk dus dat is echt de perfecte snack voor je hond als je bijvoorbeeld met hem gaat trainen. Nog een leuk weetje is dat de Healthy Bites gemaakt worden in Ierland! Wil je meer lezen over de Healthy Bites Kale and Apple? Klik dan hier.

Wij zijn heel erg nieuwsgierig of jij al een keertje de producten van Soopapets hebt geprobeerd en wat jij ervan vond? Laat het ons zeker eventjes weten in een reactie op ons Instagram kanaal! Volg ons daar ook zeker als je helemaal niets wilt missen over Soopapets en natuurlijk onze andere blogs! Op ons Instagram kanaal vind je ook een mega leuke winactie in samenwerking met Soopapets! Dus check deze snel, volg de regels en wie weet win jij wel een heerlijk pakket!

Shelley

Shelley is de bedenkster van hondenwereldonline.nl. Hier blogt ze een aantal keer per week. Ze blogt hier over van alles wat met honden te maken heeft en deelt ze haar passie met haar lezers. Ze is trotse eigenaresse van Dwergkees Xena, haar grote liefde.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *