Soopa Dental Stick
Hond en gezin Honden fases Puber Puppy Senior Verzorging Voeding & Snacks Volwassen Winkels & Merken

Xena haar favoriete Soopa Dental Stick!

Zoals jullie misschien wel weten zijn wij trotse ambassadeur van Soopa! We hebben al regelmatig verschillende blogs geschreven over de snacks van Soopa en we hebben ook al een keertje een leuke Give Away gedaan via Instagram om jullie kennis te laten maken met deze heerlijke gezonde en vegetarische snacks voor je hond! Wil je meer blogs over Soopa lezen? Klik dan hier. Vandaag ga ik jullie vertellen welke Soopa Dental Stick Xena haar favoriet is en we hebben ook weer een hele leuke Give Away voor jullie. Alles over de Give Away vind je onderaan deze blog.

Dental Sticks:

Soopa heeft 5(!) verschillende smaken Dental Sticks en Xena love them! Echt ze is helemaal gek op de Soopa Dental Stick. Ze krijgt verder van geen enkel ander merk Dental Sticks omdat je vaak hoort dat er slechte ingrediënten in zitten. Bijvoorbeeld veel suikers etc. Ik weet gewoon dat in de Soopa sticks alleen maar natuurlijke ingrediënten zitten wat gewoon een heel fijn gevoel geeft als je een snackje aan je hond wilt geven. Verantwoord snacken dus ;).

Xena haar favoriet:

Soopa Dental Stick

Omdat we natuurlijk ambassadeur zijn heeft Xena alle smaken uitvoerig mogen testen. Ik weet niet of je het herkent maar als ik nieuwe snackjes wil proberen voor Xena vind ik het altijd lastig om te kiezen welke smaak ik dan moet meenemen voor haar. En daarom wil ik graag Xena haar favoriet met jullie delen. Xena haar favoriete Dental Stick smaak is………… de Banana and Peanut Butter! Dit is echt haar favoriet, misschien komt het omdat ze altijd pindakaas kreeg in haar KONG toen ze een kleine pup was. De Banana and Peanut Butter is trouwens een vrij nieuwe smaak. Wil je meer lezen over deze Soopa snack of wil je de sticks bestellen? Klik dan hier.

Give Away

Soopa Dental Stick

Om te vieren dat wij trotse ambassadeur zijn hebben wij een hele leuke Give Away voor jullie georganiseerd! Dit keer een beetje anders dan anders. Om kans te maken op een verrassingspakket van Soopa ter waarde van €30,- moet je een foto maken met jouw favoriete Soopa snack, deel deze op je Instagram en tag ons en Soopa in je bericht. En gebruik de #SoopavsHWO zodat wij je foto terug kunnen vinden. Mocht je nou niet je favoriete Soopa product in huis hebben of heb jij nog nooit kennis gemaakt met Soopa dan kan je natuurlijk ook mee doen! Maak op een originele manier duidelijk dat jij dit pakket echt moet winnen en wie weet kan jouw hond wel genieten van de heerlijke gezonde snacks van Soopa. De meest leuke, creatieve en originele foto wint! Je hebt de tijd t/m 16 september en dan sluit de Give Away. Ik ben heel benieuwd naar al jullie creaties!

*Deze blog is in samenwerking met Soopa. Alle meningen en ervaringen zijn onze eigen meningen.

Shelley

Shelley is de bedenkster van hondenwereldonline.nl. Hier blogt ze een aantal keer per week. Ze blogt hier over van alles wat met honden te maken heeft en deelt ze haar passie met haar lezers. Ze is trotse eigenaresse van Dwergkees Xena, haar grote liefde.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *