Quarantaine
Een kijkje bij... Gastblogs Winkels & Merken

Een kijkje achter de schermen bij…TOUW DESIGN!

Toen ik net met hondenwereldonline.nl begon kwam ik al heel snel in contact met TOUW DESIGN! Dat is ook niet heel gek want hun waren op dat moment ook pas net begonnen met hun eigen bedrijfje. Op het moment dat ik hun Instagram zag met al die mooie touwproducten was ik direct verkocht! Want wat een mooie lijnen maakt Lea en daarom heb ik besloten om jullie eens wat meer te vertellen over wie er nou precies achter TOUW DESIGN zit. Want wie zijn Lea en Raphi en waarom hebben zij ervoor gekozen om te beginnen met TOUW DESIGN? Lees zeker eventjes de blog want we hebben natuurlijk ook weer een hele leuke actie voor jullie. Wil je direct naar de website van TOUW DESIGN? Klik dan hier.

Hoe is TOUW DESIGN begonnen?:

Lea en Raphi gingen hun puppy uitzet aanschaffen voordat ze Kira (hun hond) gingen ophalen bij de fokker. Ze kwamen er al heel snel achter dat de riemen en de halsbanden in de dierenwinkel een beetje saai waren en op internet was het vooral heel duur. En zij waren echt niet de enigste met dit probleem! Toen wij Xena kregen paste zij geen enkel halsbandje omdat ze zo klein was. Ik zelf herken dit probleem dus zeker! Wij hebben ook echt alle dierenwinkels gehad voordat we een saai halsbandje hadden gescoord die Xena echt net paste. Lea en Raphi hadden het slimmer aangepakt en een simpele riem en halsband gekocht in de dierenwinkel. Een tijdje daarna is Lea aan de slag gegaan met de riem en heeft er toen een hele mooie halsband van gemaakt. Lea was opslag verliefd op het maken van touwproducten en is direct veel gaan opzoeken en uit proberen. Op dat moment was haar passie geboren en nu willen ze elke hond een mooie passende (en vooral geen saaie) halsband of riem kunnen aanbieden en dat ook nog voor een eerlijke prijs!

Wat is jullie geheim naar succes?:Xena TOUW DESIGN

In een half jaar tijd, want ja zo lang bestaan ze nog maar! Heeft TOUW DESIGN al veel bereikt. Ik was dan ook best nieuwsgierig naar wat hun grote geheim nou is. Ze vertelde mij dat hun geheim vooral kwaliteit is. Ze kiezen voor de beste producten die ze kunnen vinden. Ook al kunnen ze dan bijvoorbeeld geen musketon aanbieden in het zwart of in het roze (dit gaat namelijk roesten). Verder zijn ze altijd eerlijk naar de klanten zodat deze achteraf niet teleurgesteld wordt! Ze kiezen echt voor kwaliteit zodat de producten lang mee gaan. Ook willen zij een eerlijke prijs kunnen aanbieden zodat elke hond kan shinen met een mooie halsband of riem! De touwproducten gaan niet alleen lang mee maar zijn ook geschikt voor alle weersomstandigheden. Het touw is licht en neemt bijna geen water op. Ook wordt het niet zo snel vies en bevat het geen giftige stoffen. Zoals eigenlijk bijna vanzelfsprekend gebruiken ze geen lijm en zijn de musketons uit messing of uit RVS. Ze zijn resistent tegen zoutwater, zon en zand en ze zijn ook nog ontzettend stevig. Lea en Raphi zijn van mening dat alle hondjes alleen het beste verdienen en daar zijn wij het volledig mee eens!

Hoe meet je de goede maat op voor een halsband bij je hond?:

Als je een halsband voor je hond gaat kopen dan is de maat natuurlijk heel erg belangrijk dat weten we allemaal! In de winkel kan je perfect het halsbandje passen bij je hond maar hoe doe je dit het beste als je het halsbandje online bestelt? TOUW DESIGN raad je aan om de halsomvang strak te meten van je hond. Dit kan je het beste doen met een slap meetlint en bij het breedste gedeelte van de hals. Zij berekenen zelf het aantal centimeters die erbij moeten komen zodat de halsband niet te strak zit. Voor meer meetinstructies kan je terecht op de website. Mocht je hier nog vragen over hebben dan kan je ook altijd gewoon bij TOUW DESIGN terecht.

Hoe kan je het beste jouw TOUW DESIGN onderhouden?:

Ik denk dat veel baasjes dit wel herkennen maar ik vind het heel fijn als Xena haar favoriete producten lang mee gaan. Maar wat kan je er nou aan doen om je lijn mooi te houden? De touwproducten van TOUW DESIGN kan je gewoon op 30º graden wassen in een waszakje. Ook kan je het product gewoon met de hand wassen. Het kan voorkomen als je veel gaat zwemmen met je hond of als je hond lekker in het zand speelt dat de musketon wat moeilijker open gaat na een tijdje. Dit is geen enkel probleem want met een klein druppeltje olie (wd40 of balistrol) werkt hij weer als nieuw!

Zijn de producten geschikt voor alle honden?:

Omdat wij heel veel moeite hadden met een passend halsbandje voor Xena op het begin was ik heel benieuwd of er voor iedere hond een touwproduct mogelijk is. En het antwoord hierop is Ja! Bij het bestellen van je product kan je de touw dikte aangeven en er wordt rekening gehouden met de verschillende musketons. Een musketon voor een chihuahua is totaal niet geschikt voor een Duitse Dog. Ook kunnen ze puppy riemen maken. Hiervoor gebruiken ze hele lichte musketons zodat je pup hier geen last van kan krijgen. Voor elke hond is er dus wel een TOUW DESIGN!

Hoe werkt het designen van je eigen touwproduct?:TOUW DESIGN Sleutelhanger

Omdat Lea alle producten zelf maakt zijn er heel veel dingen mogelijk bij TOUW DESIGN. Hierdoor kan het soms wel 2 a 3 weken duren voordat je jouw touwproduct in huis hebt. In de webshop kan je gewoon het product bestellen dat je graag wilt hebben. Hier kan je ook direct de touw dikte en de kleur slotjes aangeven. In de notities in het winkelmandje kan je doorgeven welke kleurcombinatie je graag wilt hebben. Je kan 1 kleur voor het touw kiezen en 2 kleurtjes voor de afwerking. Mocht je nog een speciale wens hebben bijvoorbeeld een puppy lijn dan is het handig als je vooraf eventjes een seintje geeft! TOUW DESIGN levert vooral in Nederland en in België. Maar naar een ander land verzenden is ook geen enkel probleem. Omdat wij nu een hele leuke samenwerking hebben met Touw Design kan je met de code “hondenwereldonline” bestellen. Als je dit doet ontvang je een heel leuk cadeautje bij je bestelling namelijk een matchende sleutelhanger! Deze actie is geldig t/m 21/07/2018. Je kan de code invoeren bij het vakje notities. Ben je net zo enthousiast geworden als wij en wil je direct naar de website? Klik dan hier

Wat willen jullie nog graag bereiken in de toekomst?:

1 van de vragen die ik bijna altijd stel aan een bedrijf is wat zijn de plannen voor de toekomst? Op dit moment zijn ze heel erg druk bezig met nieuwe producten te ontwikkelen. Binnenkort kunnen wij matchende armbandjes en een camera riem verwachten in de webshop zodat je helemaal in stijl op pad kan gaan met je hond om foto’s te maken. Ook komt er binnenkort de koppellijn online. Zo kan je twee honden tegelijk uitlaten zonder dat de lijn in de knoop raakt! Hoe handig is dat? Verder is hun droom om nog groter te worden met TOUW DESIGN zodat ze nog meer hondjes blij kunnen maken met een mooi design!

Wij zijn heel erg benieuwd wat jullie van de producten vinden van TOUW DESIGN! Heb jij al een bestelling bij hun geplaatst en welk product in hun shop is jouw favoriet? Laat het ons zeker eventjes weten want wij zijn fan geworden.

 

* Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met TOUW DESIGN. De meningen in deze blog zijn mijn eigen meningen en ervaringen.

Shelley

Shelley is de bedenkster van hondenwereldonline.nl. Hier blogt ze een aantal keer per week. Ze blogt hier over van alles wat met honden te maken heeft en deelt ze haar passie met haar lezers. Ze is trotse eigenaresse van Dwergkees Xena, haar grote liefde.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *