Van Pom
Hond en gezin Verzorging Voeding & Snacks Winkels & Merken

Onze ervaring met Van Pom!

Een tijdje geleden kregen wij het bericht dat we Van Pom mochten uitproberen. Nadat ik wat research had gedaan was ik eigenlijk wel geïnteresseerd en zijn we op dit aanbod in gegaan. Vandaag vertel ik jullie iets meer over Van Pom en wat onze ervaring met hun producten is.

Wat is Van Pom?

Van Pom maakt aanvullend hondenvoer, dit kan je toevoegen aan de brokjes of het verse vlees wat je gewoonlijk aan jouw hond geeft. Wij geven Xena altijd de brokjes van CaroCroc en zij heeft in de periode dat we Van Pom gingen testen iets minder brokjes gekregen en daarbij de aanvullende voeding van Van Pom. Van Pom is ideaal voor honden die bijvoorbeeld intolerant zijn voor bepaalde dierlijke eiwitten. Op dit moment hebben ze 4 verschillende smaken maar ze zijn druk bezig met het uitbreiden van hun assortiment. Je ontvangt de cups ingevroren en ik was heel erg benieuwd hoe dit zou zijn. Ze zaten in een soort recyclebare koelkast met koelelementen erin. Toen wij de cups ontvingen waren ze nog heel goed ingevroren en konden ze zo de vriezer in.

Hoe gebruik je Van Pom?

Met 1 cup kan je ongeveer 3 a 4 maaltijden bijvoeren. Van Pom geeft zelf ook aan dat als je hond niet zo actief is of als je hond last heeft van over gewicht (of hier na neigt), dat het dan verstandig is om net wat minder reguliere voeding bij te geven. Dit hebben wij ook gedaan. Ontdooi de cup in de koelkast, na het ontdooien in de koelkast is de voeding nog 2 dagen houdbaar. Ook is het mogelijk om de voeding op te warmen in de magnetron zodat er nog meer geur en smaak van de voeding af komt. Dit was bij Xena niet nodig want die rook de voeding al vanaf de andere kant van het huis!

Onze ervaring met Van Pom:

Ik was zelf heel erg verbaasd over hoe goed de voeding nog ingevroren was toen het bij ons aankwam. Ik had dit echt totaal anders verwacht! De eerste keer dat we de voeding aan Xena gaven was ze eigenlijk heel enthousiast. Normaal is zij niet echt van direct haar brokken op eten maar toen wij Van Pom erbij deden was dit zeker wel het geval. Ik hoefde maar het woord “brokjes” te laten vallen en zij stond al bij de koelkast. Wij zijn dus super tevreden over Van Pom en ik raad het je zeker aan om even een kijkje te nemen op hun website of op hun Instagram account.

Shelley

Shelley is de bedenkster van hondenwereldonline.nl. Hier blogt ze een aantal keer per week. Ze blogt hier over van alles wat met honden te maken heeft en deelt ze haar passie met haar lezers. Ze is trotse eigenaresse van Dwergkees Xena, haar grote liefde.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *