professionele fotoshoot
Adjani van TySy fotografie Onze gastbloggers Winkels & Merken

5 Redenen om een professionele honden fotoshoot te boeken!

Foto’s maken van onze hond, dat doen we allemaal wel! Super handig, die mobiele telefoon die we altijd bij hebben, om mooie momenten en herinneringen vast te leggen. En hoewel die ook zeer waardevol zijn, zijn er ook redenen  te noemen (in willekeurige volgorde) waarom het zo leuk is om voor je hond een professionele fotoshoot te boeken.

1. Professionele apparatuurprofessionele fotoshoot

Een fotograaf heeft professionele apparatuur, wat er voor zorgt dat de foto’s in hoge kwaliteit zijn. Zo kunnen de foto’s ook gebruikt worden voor afdrukken, vergrotingen voor aan de muur of voor een mooi fotoboek. Ook heeft de fotograaf vaak verschillende soorten lenzen, waarmee je ook meer variatie creëert in de foto’s. Verder kan de professionele apparatuur van de fotograaf een hond in actie (rennend door het water bijvoorbeeld) mooi vastleggen, iets dat met de mobiele telefoon toch ook vaak erg moeilijk is.

2. Waardevolle herinnering professionele fotoshoot

Nog een voordeel, je kunt dan ook eens samen met je hond op de foto. Gelukkig zien steeds meer mensen hun hond als meer dan een huisdier alleen. Het is een gezinslid geworden. En het enige nadeel aan honden, ze leven helaas altijd veel te kort. Een paar mooie foto’s is daarom dan ook zo waardevol. En denk eens aan de puppytijd! Enorm genieten, maar het gaat zo snel! En voor je het weet is je hond groot en kun je je nog amper herinneren dat hij of zij zo klein en fluffy was. Hoe mooi is het dan als je professionele foto’s hebt, waarop je doggy vastgelegd is zoals hoe hij of zij toen was.

3. Je hoeft zelf niet vies te worden

Een voordeel, als je naar een hondenfotograaf gaat ; je hoeft zelf niet vies te worden. De hondenfotograaf kruipt over de grond, loopt het water in of rolt door de bladeren, voor die ene mooie foto.

4. Ervaring : combinatie van liefde voor honden én fotografieprofessionele fotoshoot

Als je kiest voor een hondenfotograaf, ben je er zeker van dat je te maken hebt met een “hondenmens”, die ervaring heeft met honden en hun gedrag. Die hondentaal kan lezen en honden kan begrijpen, dat is handig om ze op hun gemak te stellen of het beste uit de hond te halen tijden de fotosessie.  Daarnaast heeft een professionele hondenfotograaf ervaring met verschillende locaties en met verschillende poses en ideetjes, wat resulteert in creatieve foto’s waar je zelf niet eens aan gedacht had. De professionele fotograaf kijkt niet alleen naar de hond, maar ook de “technische kant” van fotografie zoals perspectieven, belichting en diepte.

5. Een leuke ervaring!professionele fotoshoot

Met onze honden verzamelen we graag mooie momenten en beleven we graag leuke avonturen. We trekken er op uit in de natuur, gaan samen op vakantie en doen eens een leuke workshop samen. Een professionele fotoshoot sluit hier mooi bij aan, want het is gewoon een hele leuke ervaring om samen met je hond te doen en te beleven.

Ben jij nou nieuwsgierig geworden naar al mijn foto’s van fotoshoots? Check dan zeker eventjes mijn Instagram, Facebook en website. Wil jezelf graag een shoot boeken? Stuur mij dan gewoon een berichtje via 1 van deze kanalen en wie weet zien wij elkaar dan wel heel snel!

Adjani TySy fotografie

Adjani over haar werk als hondenfotograaf:
"TySy Fotografie is ook vernoemd naar mijn 2 helden, TYson & JesSY. Zij zijn dé reden geweest dat ik me ben gaan specialiseren in hondenfotografie. Om zo de mooie, bijzondere momenten van het genieten van mijn honden vast te kunnen leggen."

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *